Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto Neverwinter Online

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto Neverwinter Online
Metoda kontaktu: PW
Opis rzeczy:

Mam na sprzedaż mój poświęcony czas na stworzenie 5x 60 lvl postaci i raczkujący warlock(po tutorialu). Posiadają różny poziom GS. Najmniejszy to daj boże 10k na śmieciowym eq. Mag ubrany na dungi, potrzebuje uroków. Dobrze się farmi T2. Najbardziej rozwiniętą postacią jest DC, kapłan. Posiadał ok. 16k GS. Ma w większości uroki poziomu 8 poziomu i więcej. W tym Większy Ognia plagi(maks. poziom uroku) i perfekcyjny negacji. Posiada sporo towarzyszy(w tym niebieski kamaien ioun) i osiągnięć. Jednocześnie zostaje sporo zabawy dla przyszłego właściciela. ;) Na niektórych postaciach są żetony na przetrenowanie postaci, które nadal można zachować ze względu na darmowy reset od M5(postaci czekają na stworzenie buildu).
Oczekiwana/oferowana cena: Przez PW lub oferta. Jednak jeżeli będzie większe zainteresowanie, to dam ogólnie dostępną. Potrzebuję kasy, więc jestem elastyczny co do ceny. Interesuje mnie tylko przelew.
Zdjęcia/inne informacje:

Udostępnione poprzez PW dla zainteresowanych. ;) Przekazanie pasów, jak i przeprowadzenie zmiany maila nastąpi po zaksięgowaniu wpłaty.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...