Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

~1964~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jakie polecacie słuchawki nauszne do 100 zł ? Zastanawiałem się nad Creative Fatality, co o nich sądzicie ?

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Mam je od 2 lat, gdy je kupowałam, kosztowały coś około 130 zł. Dźwięk jest przyzwoity, jakość wykonania także, są też mega wygodne i lekkie.

Obecnie nadają się już tylko do wymiany, ale biorąc pod uwagę fakt, że nie leżały one na półce, tylko miały wiele przejść i przygód, to, moim zdaniem, były dzielne i wytrzymały sporo. Jak najbardziej polecam.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

W tej cenie grają słabo, jednak po modyfikacjach pokazują pazur. Jakość wykonania jest raczej średnia, mocno ściskają głowę więc są też niespecjalnie wygodne. Lepiej wyjdziesz kupując osobno mikrofon i słuchawki chyba, że masz ~250zł na porządny headset.

Opublikowano

Lepszej odpowiedzi nie otrzymasz. Zdecyduj co kupujesz - droższy headset czy osobno mikro+słuchawki.

Wolę headset

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Przyzwoite headsety zaczynają się od 250zł, najlepszy i najwygodniejszy to HyperX Cloud, inna opcja to Superlux HMC631, AKG GHS1. Są też dostępne za granicą Audio Technica ATH-AG1 i ATH-ADG1.

Opublikowano

Ale dajecie mi wypasy, a ja poprostu chciałbym proste słuchawki z mikrofonem za ok 100 zł, na jakieś 2 lata ; )

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Nie czytasz tego co Ci piszę.

Lepiej wyjdziesz kupując osobno mikrofon i słuchawki chyba, że masz ~250zł na porządny headset.

Szkoda będzie jak zmarnujesz pieniądze na słabo lub średnio grający sprzęt jeśli możesz mieć w tej samej cenie coś lepszego (np. Maxell Retro DJ lub Superlux HD681)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...