Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 20 tys. zł

Pijaczek XXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry !
Jak wszyscy wiemy - zbliżają się Święta, jest to czas, w którym dajemy prezenty itp.

Mój serdeczny przyjaciel ma 15 letniego syna, który nie ma dobrego komputera, a chciałby zostać grafikiem.

I tutaj nadchodzi moje pytanie :

Czy ktoś złoży komputer do tworzenia graf. ?

Budżet to 20 000 zł (wchodzi w to tylko KOMPUTER i Monitor, żadnych myszek itp.)

Teraz zapewne się spytacie :

,, Po*ebało CIe ?! Komputer dla syna przyjaciela za 20 tyś zł ?! Głupi jesteś !"

Albo :

,,Po co dla takiego młodego chłopaczka taki komputer"

Otóż... Jestem profesjonalnym informatykiem i miesięcznie zarabiam 200 tyś. złotych :)

Nie sugerujcie się moimi poprzednimi postami, ponieważ to konto mam wspólnie z moim kuzynem i on pisał poprzednie posty ^.-

A w odpowiedzi na drugie pytanie :

Wiem jak to jest późno zacząć prace nad swoim zainteresowaniem... Sam zacząłem mając dopiero 19 lat i miałem naprawdę trudno !

Codziennie siedziałem po 10h w szkole + 9h nauki. Uwierzcie nie było to przyjemne i dlatego chcę aby on nie miał takich problemów

Opublikowano

polecam sli gtx 980 + i7 pod 2011-3 i monitor 4k do tego i ramy ddr4 

zapomiałem dodać w takiej cenie to walić hdd sdd 1tb wystarczy 

Opublikowano

jak chce być grafkiem to taki sam pc dobry za 10 kafli z i7 etc titanem nawet możesz dopierdollić + 2 monitorki EIZO + tablet graficzny wacom najlepiej jeden zwykły intuos PRO no i jeszcze Adobe Ps dla studentów, pozdrufka :)

NE8h1XT.png

Opublikowano

Bry !

Jak wszyscy wiemy - zbliżają się Święta, jest to czas, w którym dajemy prezenty itp.

Mój serdeczny przyjaciel ma 15 letniego syna, który nie ma dobrego komputera, a chciałby zostać grafikiem.

I tutaj nadchodzi moje pytanie :

Czy ktoś złoży komputer do tworzenia graf. ?

Budżet to 20 000 zł (wchodzi w to tylko KOMPUTER i Monitor, żadnych myszek itp.)

Teraz zapewne się spytacie :

,, Po*ebało CIe ?! Komputer dla syna przyjaciela za 20 tyś zł ?! Głupi jesteś !"

Albo :

,,Po co dla takiego młodego chłopaczka taki komputer"

Otóż... Jestem profesjonalnym informatykiem i miesięcznie zarabiam 200 tyś. złotych :)

Nie sugerujcie się moimi poprzednimi postami, ponieważ to konto mam wspólnie z moim kuzynem i on pisał poprzednie posty ^.-

A w odpowiedzi na drugie pytanie :

Wiem jak to jest późno zacząć prace nad swoim zainteresowaniem... Sam zacząłem mając dopiero 19 lat i miałem naprawdę trudno !

Codziennie siedziałem po 10h w szkole + 9h nauki. Uwierzcie nie było to przyjemne i dlatego chcę aby on nie miał takich problemów

Jesteś profesjonalnym informatykiem, zarabiasz 200 tys. zł miesięcznie i nie potrafisz sobie komputera poskładać? I siedzisz na MPCforum... Słaby troll.

Opublikowano

chłopacy jestem cebulom i zarabiam 200tyś złoty hehe, lepiej idź się poucz i dorób się tych 20tyś złoty... wpisujesz w google komputer za 20tyś złoty i wyskakuje...

Opublikowano

Panowie, wiem, że święta się zbliżają i niedługo będzie świeży zastrzyk gotówki, ale bądźcie realistami!

I przy okazji skończcie spamować, bo to się może źle skończyć.

//Dobra, widzę, że nie każdy potrafi zrozumieć tak prostej rzeczy, temat zamykam, jeśli autor jest niezadowolony ze tej decyzji, to niech się ze mną skontaktuje.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...