Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pare pytań. Warto zagrać w tą DOTE? Kiedyś grałem w lola ale odpusciłem sobie przez cheaterów którzy niszczą tą grę. A tutaj są jakieś skrypty, cheaty. Istnieje coś podobnego do Bola któy był w lol-u? Gra jest darmowa czy nie? Jest w języku polskim?

Legenda
Opublikowano

1. Brak cheatów

2. Gra za darmo (brak waluty in game) (np wszystkie postaci za darmo)

3. Połowicznie gra w języku polskim. Napisy po polsku, komentarz w angielskim

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

1. Brak cheatów

2. Gra za darmo (brak waluty in game) (np wszystkie postaci za darmo)

3. Połowicznie gra w języku polskim. Napisy po polsku, komentarz w angielskim

Czyli jak. Nie zbiera się jakiejś waluty i nie kupuje sie nic? A za wygrany mecz co dostajemy? Expa?

Opublikowano

Dostajemy expa oraz (mała szansa) cały set dla postaci.

Co do cheatów, jest taki jeden skrypcik na hexa (tak słyszałem, nie wiem ile w tym prawdy), ale używa go może.. 2-3k osób.

Jedynie co mogę powiedzieć na zakończenie to: Dota2 lepsza xD

Opublikowano

Co do cheatów, jest taki jeden skrypcik na hexa (tak słyszałem, nie wiem ile w tym prawdy), ale używa go może.. 2-3k osób.

Aha a ten skrypt im Valve wykryje? Bo Dota2 jest na steamie to chyba ją Valve zabezpiecza.

Opublikowano

Prędzej czy później oczywiście, że tak. Ale używają to głównie retardy, które nie potrafią grać. Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć to graj uczciwie. Proste.

Opublikowano

Prędzej czy później oczywiście, że tak. Ale używają to głównie retardy, które nie potrafią grać. Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć to graj uczciwie. Proste.

Wiem, ja nie zamierzam tego używać tylko pytam bo nie chcę grać znowu w grę pełną dzieci. To że im to wykryje i zbanuje to sie bardzo ciesze. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wut?

Można zdobyć cały set skinów do postaci? Myślałem że można tylko zdobywać po jednym itemku. Nie grałem w Dote za dużo, więc się pytam. :)

Opublikowano

@Vortarius

Od 6.81 (jeżeli się nie mylę) dostaje się tylko cały set lub skrzynkę, ale to bardzo rzadko.

To rozumiem że już się nie zdobywa po jednym itemku? Właśnie zaczełem grać, zagrałem 5 meczy i nikomu właśnie nic nie wyleciało? Trochę mnie to dziwiło. Bo wcześniej gdy grałem (jakiś miesiąc temu) to zdobywało się po jednym itemku.

Opublikowano

To rozumiem że już się nie zdobywa po jednym itemku? Właśnie zaczełem grać, zagrałem 5 meczy i nikomu właśnie nic nie wyleciało? Trochę mnie to dziwiło. Bo wcześniej gdy grałem (jakiś miesiąc temu) to zdobywało się po jednym itemku.

Zmieniono drop i szansa jest mała dlatego nikomu nic nie dropło. Leci cały set, a nie pojedynczy item. Za lvl też juz nie leca. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Więc jedyny sposób by zdobyć itemki to albo kupić, albo za skrzynie (co otrzymujesz co X poziomów) albo betować na dota2lounge. Bo szansa na drop setu jest naprawdę niewielka, znikoma wręcz.

Opublikowano

Więc jedyny sposób by zdobyć itemki to albo kupić, albo za skrzynie (co otrzymujesz co X poziomów) albo betować na dota2lounge. Bo szansa na drop setu jest naprawdę niewielka, znikoma wręcz.

Skrzynie co 5 lvleli zostały usunięte, jeżeli jeszcze masz jakąś to kolejnej nie dostaniesz.

Opublikowano

Skrzynie co 5 lvleli zostały usunięte, jeżeli jeszcze masz jakąś to kolejnej nie dostaniesz.

Serio? Czyżbym aż tak długo wbijał lvl czy może nie doczytałem informacji w patchach.. No trudno, to teraz głównie za betowanie i za $$ itemki można zdobyć xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...