Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kariera - juniorzy

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jeżeli zaczynacie karierę we fifie 15 to częściej bierzecie więcej $$$ czy może wybieracie nowy, młody talent ? I znacie jakiś młodych,tanich i zdolnych piłkarzy do 1 ligi angielskiej ?

Opublikowano

Wypisywałem według wzoru: zawodnik, ocena, przyszła ocena (wzrost umiejętności).

• Tielemans, 73, 88

• Januzaj, 75, 87

• Shaw, 75, 86

Z tańszych zawodników. Na jaką pozycję szukasz piłkarzy i jaki masz na nich budżet? Wtedy będzie łatwiej ich znaleźć. 

­

Opublikowano

Myślicie, że w klubie takim jak Cardiff, Brighton itp wybrać nowego gracza z dużym potencjałem czy więcej $ ? Co bardziej sprawdzi się w karierze w którą będę grał gdzieś +/- 2-3 sezony? Zespoły z 1 ligi nie mają mega budżetów więc szukam zawodników tanich do 500-700 tyś max, +/- ovr 65-70, na pozycję ST, ŚP, LP/PP

Opublikowano

Myślicie, że w klubie takim jak Cardiff, Brighton itp wybrać nowego gracza z dużym potencjałem czy więcej $ ? Co bardziej sprawdzi się w karierze w którą będę grał gdzieś +/- 2-3 sezony? Zespoły z 1 ligi nie mają mega budżetów więc szukam zawodników tanich do 500-700 tyś max, +/- ovr 65-70, na pozycję ST, ŚP, LP/PP

Tutaj masz listę graczy z dużą oceną potencjalną: http://www.futhead.com/15/career-mode/players/all/under_20/all/all/all/all/all/all/all/rating/table/

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...