Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wykozystac bol VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemka , 

Kupilem sobie dzisiaj VIPa do bola i co ?

Pomijajac to ze nie dziala mi to do unikania skill shotow to jeszcze nie ma skryptow do wiekszosci postaci w zakladce VIP.

A jak juz jest to jakies smieszne iCass Clasic ktore ma 3 opcje.Gdzie sa te wszystkie skrypty ktore sa dobre i maja duzo opcji.

Np. z zakladki VIP wgralem skrypt do lb i jako kombo robi dasz z w i wali w typa q..zamiast q+w.

Co robie nie tak..(Mam te wszystkie bilbioteki)

Opublikowano

"wykozystaj" to ty lepiej słownik... Czekaj cierpliwie na odpowiedz.

@AntyWarn Skrypty dla vip'ów są OP a to nie nasza wina, że nie potrafisz ich wykorzystać, oprócz skryptów musisz myśleć.

Opublikowano

nie wklepalo mi erki jak pisalem a chcialem poprawic co widac bo post byl edytowany ale tematu nie mozna zmienic....I nie pomagasz bo skoro sa takie op to wytlumacz jak je wykorzystac  bo to nie chodzi o to ze nie umiem ich wgrac..Wiekszosc nie dziala ;/

Opublikowano

dlatego nie opłaca się już grać na bolu, devy z bola przeszły n l# i mają w d***e aktualizację skryptów dla bola, do tego skrypty l#>skrypty bola bo maja wieksze mozliwości

tak więc wyrzuciłem 30 zł w błoto, bo jedynie co tam działa to śmieszne skrypty, a za te pro które niby są OP musisz dodatkowo zapłacić temu kto to napisał

Opublikowano

dlatego nie opłaca się już grać na bolu, devy z bola przeszły n l# i mają w d***e aktualizację skryptów dla bola, do tego skrypty l#>skrypty bola bo maja wieksze mozliwości

tak więc wyrzuciłem 30 zł w błoto, bo jedynie co tam działa to śmieszne skrypty, a za te pro które niby są OP musisz dodatkowo zapłacić temu kto to napisał

zdecydowanie popieram L# lepszy darmowy i twórcy skryptów nie sprzedają się bo nawet exploity gdzie były udostępniane były za free a nie jeden gimbus dał by za taki exploit 30 euro by spierdolić komuś grę 

5343a84451f1a784.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...