Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z w8 na w7

mateusz1923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chce wgrac w7, bo w8 mi sie nie podoba. Mam laptopa.

Robie normalnie wedlug poradnika nawet, ale mam problem.

Instaluje z pendriva jak cos

Wlaczam w8, wchodze w moj komputer, na pendrive i uruchamiam instalator. I tu sie rozpoczyja na schody. Przy wyborze dysku gdzie ma byc zainstalowany nie mam zadnych opcji dodaj/usun partycje wiec wybieram partycje o nazwie lenovo ( usunalem wyszstkie pliki stamtad jak cos ) no i ok. Instaluje sie i po pierwszym resecie kompa, komputer staje na bootloader (?) przy uruchamianiu systemu przy tym logo. No i nic juz nie idzie. Wchodze potem na w8 normalnie i wyskakuje jakis error ze zystem nie zostal zainstalowany czy jakos tak... Pomocy

Opublikowano

Musisz dokonać bootowania przez bios.Wyślij mi nazwe bios (znajduje się w start/uruchom/dxdiag) a coś poradze jak to ma być zbootowane.

System w7 oryginał czy pirat?

Bios A4CN29WW ( V 1.50)

W7 pirat

Opublikowano

co to za roznica lol, cofam, mam orginalna ...

instaluje z pendriva bo mam np. zepsuty cd-rom . Co na to powiesz?

edit albo wiesz chociaz jak zmienic ram wykorzystywany na bios itp ? Bo mam 8gb ramu a w kompie czyta tylko 3,4gb i reszt jest na bios itp. karte mam dedykowana i integre.

Opublikowano

co to za roznica lol, cofam, mam orginalna ...

instaluje z pendriva bo mam np. zepsuty cd-rom . Co na to powiesz?

edit albo wiesz chociaz jak zmienic ram wykorzystywany na bios itp ? Bo mam 8gb ramu a w kompie czyta tylko 3,4gb i reszt jest na bios itp. karte mam dedykowana i integre.

Masz 32 czy 64 bit?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...