Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna poszła?.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą poszedłem po żarcie do kuchni a jak wróciłem to monitor czarny i żółta kontrolka zamiast zielonej, zresetowałem go włączył się i po pierwszej informacji systemowej `Brak sygnału`.Czyli po grafice jo?.

Opublikowano

No mam dwie kości. 2x1gb, czyli mam zrobić tak, że włączyć pc najpierw z jedna a potem z druga pojedynczo

No mam dwie kości. 2x1gb, czyli mam zrobić tak, że włączyć pc najpierw z jedna a potem z druga pojedynczo ?

Opublikowano

Jesli to nie podziala to spalona?.

Nie wiadomo.Najpierw trzeba ustalić czy to RAM czy karta graficzna.Jeśli możesz też to zmień podłączenie ekranu do karty graficznej z płyty głownej lub na odwrót : z karty graficznej na płyte główną.

Opublikowano

Raczej mam pieczen z radeona, ram nic nie dal, o co ci chodzi z podlaczeniem?.Dodam, ze sa niebieskie paski przy zalaczaniu.

Opublikowano

Sprawdź okablowanie, czy jest włożona na styk, jeżeli tak, weź ją i pójdź do kolegi. Podłączcie kartę na jego komputerze i zobaczcie czy jest jakiś sygnał z jej strony.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...