Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Privem

Rzułf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dziwny problem ;(

Założyłem swojego własnego priva przez sieć hamachi i mam taki problem inni mogą grać na moim privie a inni nie;/ czym to jest spowodowane?mam kilka sieci dobre spol bo inni na nim grają reje działa wszystko jest tak jak powinno być a mimo to niektórzy nie mogą się połączyć ;/ Pomoże ktoś??Będą + !!! Prosze o odpowiedz.

min636ccc.jpg

Wódka 25zł kieliszki 5zł, spojrzenie matki gdy wracasz do domu, bezcenne.

Opublikowano

q. Nie dołączają sie do twojej sieci na Hamachi

2. Ty albo oni macie wyłączoną zapore

3. Masz wyłączonego Port Mapa

4. Obciążenie serva

usunieta by mike

Opublikowano

Jezeli maja w hamachi Ciebie / Ty ich masz na niebiesko albo przy nich sa zolte trojkaciki to nie beda mogli Wejsc. Trzeba przeladowac hamachi.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Zapora musi być włączona?bo mam wyłączoną a jak będę miał włączoną to nie beda mogli sie zarejestrować.

min636ccc.jpg

Opublikowano

Jeśli mają niebieskie kółeczko to nie robi to problemu, po prostu przechodzą przez parę minut w inne connect ; włącz PortMapa i najważniejsze porty otwórz ; twoi kumple nie mogą mieć kwadratu na Hamachi po prawej stronie, iż oznacza to błąd connect'a dot. połączenia ; w pliku mc.txt w folderze metka, który im zapodałeś mają mieć nie IP z Hamachi z końcówką .100 lecz bez tego zakończenia, np. jeśli masz IP 11.22.33.44. to IP .44 ; jeśli grają przez spol. masz im dać spol. zrobione pod ip bez końcówki .100.

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

2000ram (2Gb)

min636ccc.jpg

Opublikowano

Spróbuj sprawdzić w hamachi u innych poprawność łącza(pingowanie).

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...