Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta Testy - Ethoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z dniem dzisiejszym tj. 12.12.2014r. serwer Ethoria.pl otwiera beta testy.

Serwer easy/medium, stare klimaty z nutką nowości. 

Maksymalny poziom 180. Wiele misji, ładny system ulepszeń, ciekawe nagrody. 

Osoby zainteresowane są proszone o kontakt pod numerem GG: 37541643 , bądź prywatną wiadomość na MPCforum. 

Wszelkie błędy dotyczące gry prosimy o zgłaszanie na serwerowym forum: forum.ethoria.pl

Więcej informacji co do serwera również pod kontaktem, proszę się nie zrażać tą oto "zapowiedzią", brakiem jakiejkolwiek informacji, ale będzie mi lepiej to napisać osobiście, nie publicznie. 

Zapowiedź serwera pojawi się na dniach.

Nagrodą dla każdego testującego będzie "pakiet testera" na starcie. A co znajduje się w pakiecie dowiecie się na beta testach. 

Pozdrawiamy, team serwera Ethoria.pl

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich chętnych młodszych i starszych do testowania naszego serwera Ethoria.pl

Za udział w becie, na start oficjalny otrzymacie Pakiet Testera z drogocennymi rzeczmi.  ^_^

Zarazem zapraszamy na nasze forum:

forum.ethoria.pl

29758412913943508170.png

Opublikowano

Powodzenia Asfen :D

Kazdar niestety ja robie serwer na Source. :)

Edit: Powodzenia przy projekcie, nie znam ekipy lecz zobaczymy w zapowiedzi.

Opublikowano

http://forum.ethoria.pl/validator.php

http://prntscr.com/5g07b7

:rolleyes:

Lathos pseudo administratorze.

Asfen skoncz robic serwery i nie mów, ze to nie twój.

Dzięki harnaś <3

Śmieszne te wasze ocenianie razem z Kirito. Silnik jak silnik. Zgłaszajcie jeśli chcecie, żal wam coś ściska, że konkurencja startuje i będzie więcej niż 100 graczy. 

Silnik wgrany, ja tylko robiłem działy etc. 

Dziękujemy za opinie. ;D

Opublikowano

Dzięki harnaś <3

Śmieszne te wasze ocenianie razem z Kirito. Silnik jak silnik. Zgłaszajcie jeśli chcecie, żal wam coś ściska, że konkurencja startuje i będzie więcej niż 100 graczy. 

Dziękujemy za opinie. ;D

Ja go nie zgłosze, ja z nim zrobie co innego.

Konkurencja? Jaka k***a konkurencja? Serwer Asfena? Jesteś zabawny.

Ty robiłeś działy? Odziwo na każdym forum na którym siedzisz, jest ten sam ''silnik''.

Opublikowano

http://forum.ethoria.pl/validator.php

http://prntscr.com/5g07b7

:rolleyes:

Lathos pseudo administratorze.

Asfen skoncz robic serwery i nie mów, ze to nie twój.

Przepraszam kolego lecz chyba mylisz osoby, żadnego "Asfena" u nas nie ma w teamie.

Skoro tak uważasz już, to proszę o jakieś dowody że jednak to serwer tego "Asfena" a nie piszesz głupoty nie mając żadnych dowodów, rozumiem MPC gimbusy, ból dupy itd ale bez przesady że bez dowodów obwiniasz kogoś bez podstawie...  -.-

O ile wiem posiadasz swój serwer i zajmij się nim.

Beta serwera będzie dostępna od godziny 18:00.

Zapraszamy chętnych.

29758412913943508170.png

Opublikowano

Dzięki harnaś <3

Dziękujemy za opinie. ;D

w sumie shayen jest chociaz na czystych plikach, a nie jak ten aturis, czy tam ethoria aka asfenmt2 na plikach esseni, żenua, co za cebule w teamie.

nie polecam padnie na 100% 

a asfen przestałbyś się kiedyś ośmieszać, bo to samo dno jest, source i ty? o ja co za nowości:v

@1361622928-U485574.pngEthoria ty już nawet piszesz tokiem myślania asfena..  8S

@1361622928-U485574.pngEthoria cebulak.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

w sumie shayen jest chociaz na czystych plikach, a nie jak ten aturis, czy tam ethoria aka asfenmt2 na plikach esseni, żenua, co za cebule w teamie.

nie polecam padnie na 100% 

a asfen przestałbyś się kiedyś ośmieszać, bo to samo dno jest, source i ty? o ja co za nowości:v

@1361622928-U485574.pngEthoria ty już nawet piszesz tokiem myślania asfena..  8S

Kolego jeżeli masz jakiś problem dla mnie problemem nie jest wejść na TeamSpeaku i z tobą podyskutować naprawdę.

Jeżeli masz jakiś problem podaj TeamSpeaka chętnie z tb podyskutuję...

29758412913943508170.png

Opublikowano

:DDD ale hejty lecą na ten serwer że niby asfen szczerze nic mnie to nie obchodzi ale ładna beka z tych pseudo technikum i grafików harnaś i Weight aż kupiłem sobie nową paczkę chusteczek żeby czytać te wypociny 

harnaś jak tam serwer z 60 osobami na styk a i weight kolejne gówno co nie przekroczy 200 osób :D ?

@szanowny moderatorze możesz dać mi warna nie ma problemu bo jak zwykle 0% na pasku nie długo 1000 post dziękuje za uwagę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...