Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po klinięciu ikonki lola pojawia sie baner a potem nic sie nie dzieje

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, jeszcze w środe grałem w lola, jakos tak od wczoraj lol nie chce sie wlaczyc klikam w pokazuje sie ten baner League Of Legends i dalej nic sie nie dzieje próbowałem reinstala oraz usuwac lancher_exe z foleru RADS za pomoc limit lików

2e4ezhz.png

Opublikowano

Mam to samo jak dzisiaj spróbowałem włączyć lol'a, wcześniej działał normalnie. Próbowałem rozwiązania ze zmianą w pliku "system.cfg" w folderze RADS->system mianowicie z EUNE na EU, launcher włączył się w starej szacie graficznej i spatchował pliki tak jak za pierwszym odpaleniu i normalnie mogłem się zalogować lecz przy następnym włączeniu problem się powtarza.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Dobra mam rozwiązanie (przynajmniej u mnie zadziałało)

Wchodzimy do folderu z LoL'em -> RADS -> projects -> lol_patcher -> releases i usuwamy folder 0.0.0.14, włączamy ponownie klienta, chwile czekamy i działa.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Mam to samo jak dzisiaj spróbowałem włączyć lol'a, wcześniej działał normalnie. Próbowałem rozwiązania ze zmianą w pliku "system.cfg" w folderze RADS->system mianowicie z EUNE na EU, launcher włączył się w starej szacie graficznej i spatchował pliki tak jak za pierwszym odpaleniu i normalnie mogłem się zalogować lecz przy następnym włączeniu problem się powtarza.

Dzieki, masz like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...