Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] #3 Alldnar.pl - " Update Serwera - WRACAM! :D "

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawie 50 sekund intra troche długie jak na 3 minutowy film

To samo pisałem w poprzednim temacie.

Nie oszukujmy się łizi, c*****e masz te filmy, intro tak samo (na co komu intro w ogóle?). Ogranicz się z przeklinaniem. Nie warto takich oglądać. Zresztą, co to ma z metinem wspólnego poza mówieniem o nim? Nagrałeś jakieś gówno o updacie, choćby to kogoś na mpc obchodziło, tym bardziej w dziale media...

Opublikowano

Ciekawy filmik.

Weezyr na propsie.

Zamierzasz nagrywać z 2K10?

Chyba raczej nie ;P

Nie Polecam Pana łizjego zarówno jego filmiki są bezsensu niedosć ze robi je 3 minutowe intro 52 sekundy i jeszcze przez 30 sekund zebrze o łapki . Nie Polecam jeszcze raz.

Ok , spierdalaj.

W każdym temacie wszystko hejtujesz ;]

To samo pisałem w poprzednim temacie.

Nie oszukujmy się łizi, c*****e masz te filmy, intro tak samo (na co komu intro w ogóle?). Ogranicz się z przeklinaniem. Nie warto takich oglądać. Zresztą, co to ma z metinem wspólnego poza mówieniem o nim? Nagrałeś jakieś gówno o updacie, choćby to kogoś na mpc obchodziło, tym bardziej w dziale media...

Gdybyś spojrzał to jakiś czas nie wrzucałem odcinków a zostałem poproszony o nagranie informacji ktore bylo w update.

Dodalem pare rzeczy od siebie.

Nie chcesz nie musisz oglądać.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...