Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC za dobrego skilla

borsik3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem VAC że niby czitów używam. Po prostu mam skilla a te dzieci co grają w to nic nie umieją i płaczą że przegrywają.

Nie pamiętam kto mnie podał ale nie chcę mieć tego VAC bo mam CS:S i zamierzam w niego grać.

Opublikowano

Fajna historia. Jeżeli masz bana VAC to nic nie da się zrobić. Żadne odwołania itp nie pomogą.

Dokładnie.

Nie pisz do supportu, to strata czasu.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Jak masz miażdżące argumenty to owszem, masz szansę na unVACa. Spróbuj napisać do supportu, szansa że Ci się uda wynosi 1/1000.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Jak masz miażdżące argumenty to owszem, masz szansę na unVACa. Spróbuj napisać do supportu, szansa że Ci się uda wynosi 1/1000.

Nie ma szans. Pisanie do supportu z gadką "Ja nie mam czitów" jest stare jak świat.

461151420292002410470.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na unVAC nie masz szans ;> Też zostałem ukarany w ten sposób (oczywiście byłem niewinny) i sytuacja nie zmieniła się do tej pory ;/

DM2O42N.png

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak unvac co wy tworzycie?

vac nie banuje za podejrzenie oszukiwania tylko za oszukiwanie i jest to zautomatyzowany system,       inject niezabezpieczonego crapu = vac              inject czita ktory jest w bazie sygnatur = vac            imo simple.

Opublikowano

Ja też skilla mam, podawali mnie niejednokrotnie, od całych drużym szły wiadomości "Report him", a mimo to ofiarą VAC jakoś nie jestem.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...