Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komp

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprecyzuj bardziej o co chodzi. Wyłączasz grę i jest cały czas czarny ekran?

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

tak, jest no nowy komputer ma może z 3 tyg, na początku jak zainstalowałem pierwsza gre ok dziala super fajnie wszystko gra, ale od jakiegoś czasu to juz we wszystkich tak jest, gram w smite wyłączę i czarny ekran nic nie moge zrobić po za restartem, i jeszcze jeden problem sie pojawił jak wyłączę kompa i powiedzmy w nocy nie będę go używał rano włączę to po 10-15 min i sie zatnie i tez nic nie moge zrobić, zrobiłem juz format i wymieniłem paste bo jak zobaczyłem jak to jest nałożone to mnie skręciło 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zobacz czy wszystko dobrze jest poustawiane w planach zasilania (panel sterowania).

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Zobacz czy wszystko dobrze jest poustawiane w planach zasilania (panel sterowania).

to nic nie da

@top

sprawdź zasilanie GPU i płyty głównej, odłącz i podłącz ponownie wszystkie kable

pobierz cpuid hwmonitor i daj zdjęcie temperatur podczas obciążenia (wtedy kiedy grasz)

//dobra dopiero teraz zrozumialem o czym piszesz, rada na przyszlosc - pisz bardziej zrozumiale bo jak będziesz pisał w ten sposób to nikt Ci nie pomoże.

skoro komputer jest nowy to najlepszym rozwiązaniem byłby format, bo problemów mogą być setki a poszukiwania ich mogłyby trwać bardzo długo.

Opublikowano

Sroki ale na tel pisałem szybko, format robiłem wczoraj, i nadal tak samo, moze to wina wina ?

na poczatku były to niektóre gry, ale teraz sa wszystkie nie wiem czym to spowodowane jest

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Może uszkodzona jest karta graficzna jeżeli po formacie problem występuje nadal. Zainstalowałeś całe oprogramowanie .NET, DirectX, sterowniki, C++ etc.?

Opublikowano

tak wszystko zainstalowałem, karta graficzna jest dobra sprawdzona na innym kompie, wczoraj zainstalowalem S.K.I.L.L i normalnie działa dzis tez, a potem znow to samo, i odkryłem ze komp sie zawiesza podczas wylaczania gry

Opublikowano

temat do zamkniecia problem rozwiazałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...