Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie z przeceny po 6300.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy według was, opłaca się kupować postacie z przeceny za rp które normalnie kosztują 6300IP? (975RP) Bo dziś kupiłem Luciana za 487RP i wydaje mi się że to był dobry zakup ;p

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Sądzę, że tak. Sama kupiłam kilka, ale przy czasie spędzonym na Rift wole przeznaczać RP na skórki. :) Nie zmienia to faktu, iż promocje champów z 975 na 487RP są dalej kuszące. :)

J79BmzJ.png

Opublikowano

Nie opłaca się kupować postaci za RP, kiedyś będziesz miał tyle IP, że będziesz żałować wydania tych RP na Luciana, bo na przykład będzie Ci brakować do jakiegoś skina, a skinów za IP nie kupisz. Nigdy nie kupiłem postaci za RP i nigdy nie kupię.

Opublikowano

Moim zdaniem to dobry zakup. Ale nigdy nie kupuj postaci poniżej 6300 ip.

Dlaczego? Każda postać jest dobra jak ogarniesz ją i zrozumiesz jej role w rozgrywce. :)

/edit

Chyba, że chodziło Ci o to, że postaci poniżej 975 RP nie opłaca się kupować ;)

/topic

Średnio Ci się opłacało, zależy ilu masz bohaterów. Jak masz mało to ok, za to jak masz +80 to nie warto, bo skiny można kupić tylko za RP, a postacie i za IP, i za RP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...