Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Games

Gość Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam co sadzicie o podejsciu riot games do hackow w grze league of legends.com wedlug mnie to wielki absurd poniewaz to cos niszczy gre i w ogole raz se gralem na taka jinx z evadee i porazka na calej linii jeszcze eza picknalem wkurzylem sie co nie miara ale dobra nie bede o tym dyskutowal

wedlug mnie riot games jest za dobry dla tych tworcow czitow...

dam tutaj na przyklad swietna firme produkujaca gry takie jak world of warcraft oraz hearthstone.

rzecz w tym, ze typek ktory stworzyl cheata do world of warcraft otrzymal od tej pieknej firmy 'propozycje' - albo zamknie swoj czit do wowa albo widzimy sie na sali sadowej! niestety glupiutki tworca cheata nie mial mozgu i nie zgodzil sie na zamkniecie programu dopingujacego, miesiac pozniej skonczyl z wysoka grzywna (o ile dobrze mi wiadomo) za 'niszczenie gry'

co sadzicie o taktyce blizzarda na tworcow czitow??

ostatnio byl sobie taki czitek hearthcrawler ktorego bardzo cieplo wspominam poniewaz wylevelowal mi kilka postaci do 60 lvl w hearthstone lecz blizzard swietna firma wziela sie rowniez za niego. tym razem tworca obsral sie w gacie i  zamknal swoj projekt!

czy wedlug was riot powinien isc w slady starszego oraz bardziej doswiadczonego blizzarda nim gra league of legends upadnie na zawsze?!

czy wedlug was riot games powinien przycisnac za kudly spudgy'ego i ekipe??

zapraszam do kulturalnej dyskusji jej patronatem bedzie norbert gierczak specjalista ds. dopalaczy w grze league of legends B)

Opublikowano

Riot powinien wziąć się za to, bo ostatnio coraz więcej osób gra na skryptach. Prawda jest taka, że jakby chcieli, to by się pozbyli tego raz dwa! W końcu mają pieniądze zarobione od graczy i wprowadzenie czegoś, co by uniemożliwiło ingerowanie programów trzecich do gry to tylko kwestia czasu. Najdziwniejsze jest to, że firma Riot Games od bardzo dawna zdaje sobie sprawę z tego, że duża część graczy sięga po skrypty i nic sobie z tego nie robią. Dzisiaj wiele osób za pomocą skryptów potrafi wbić dywizje, na którą nawet nie zasługują.

//Proszę grzecznie i z kulturą w temacie oraz nie trollowanie, bo będę karać posty niezwiązane w tematem.

Opublikowano

Powinni usunąć bola i inne programy trzecie jak najszybciej, byłby to ich najlepszy ruch chyba w przeciągu 2 lat

Opublikowano

Debile się tutaj będa wypowiadać jakby nie znali tego kretyna Landiaga, który sobie z was jaja robi. Syndra, Xerath, Orianna czy Evade to jego drugie imię.

Opublikowano

Riot idzie na hajs i nic na to nie poradzisz. Bany za czity = mniej graczy = mniej hajsu. Cheaty były, są i zawszę będą w grach online. Dla mnie lepiej cheatowac niż płacić za boosting, który niszczy rozgrywke w takim samym stopniu jak cheaty. Jestem zwolennikiem skryptów, ale nie gamebreaking exploitów. Jak cheatowac to z głową. Okazja czyni złodzieja.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Debile się tutaj będa wypowiadać jakby nie znali tego kretyna Landiaga, który sobie z was jaja robi. Syndra, Xerath, Orianna czy Evade to jego drugie imię.

Witaj, zostajesz zgłoszony za zaklócanie porządku w tym temacie oraz marne prowokowanie mojej osoby. Dla Twojej wiedzy pragnę Ci wytłumaczyć, iż żadna z tych postaci nie jest u mnie grana. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Riot idzie na hajs i nic na to nie poradzisz. Bany za czity = mniej graczy = mniej hajsu. Cheaty były, są i zawszę będą w grach online. Dla mnie lepiej cheatowac niż płacić za boosting, który niszczy rozgrywke w takim samym stopniu jak cheaty. Jestem zwolennikiem skryptów, ale nie gamebreaking exploitów. Jak cheatowac to z głową. Okazja czyni złodzieja.

No ja wolałbym żeby było mniej graczy bez cziterów niż więcej z cziterami, pozdro!

Opublikowano

Witaj, zostajesz zgłoszony za zaklócanie porządku w tym temacie oraz marne prowokowanie mojej osoby. Dla Twojej wiedzy pragnę Ci wytłumaczyć, iż żadna z tych postaci nie jest u mnie grana. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

No ja wolałbym żeby było mniej graczy bez cziterów niż więcej z cziterami, pozdro!

To bez rożnicy czy dostaniesz kogoś kto jedzie na skryptach w przeciwnej drużynie, czy zboostowane ścierwo w swojej drużynie.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Riot powinien już dawno się za to zabrać powiem wam że grających na botach, też widzę ludzi którzy jadą na skryptach lub coś ten deseń przykład?

Sivir z wczoraj na mid ciągle szła bez itemów, feedowała na botach. Problem jednak w tym że nawet jak chcesz wysłać raport, to nie masz jak bo nie ma odpowiedniej kategorii do tego.

Opublikowano

Riot powinien już dawno się za to zabrać powiem wam że grających na botach, też widzę ludzi którzy jadą na skryptach lub coś ten deseń przykład?

Sivir z wczoraj na mid ciągle szła bez itemów, feedowała na botach. Problem jednak w tym że nawet jak chcesz wysłać raport, to nie masz jak bo nie ma odpowiedniej kategorii do tego.

Ale tutaj chodzi o rozgrywki rankedowe bo kogo obchodzą boty ;-; na które da się wygrać 1vs5 bez mózgu i rąk xD

Co do tematu: Mnie zbytnio nie obchodzi jak trafię kogoś kto gra na skryptach, jak go styram to wiem że jestem lepszy a on mózgu nie ma do grania na nich. Rito niech robi co chce a najlepiej więcej skinów.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

riotowi przeszkadza gdy ktos gada o tych skryptach bo wam przedstawie prosta rzecz cziter=skiny bo dobry gracz=kasa dla rito=i tak nie odejdziesz z lola bo gra w to 30 mln ludzi a kilka tysiecy czituje. Predzej by was zbanowali ze o tym gadacie.

Opublikowano

riotowi przeszkadza gdy ktos gada o tych skryptach bo wam przedstawie prosta rzecz cziter=skiny bo dobry gracz=kasa dla rito=i tak nie odejdziesz z lola bo gra w to 30 mln ludzi a kilka tysiecy czituje. Predzej by was zbanowali ze o tym gadacie.

Kilka tysięcy ? Chyba kilkaset ;>

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...