Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież skinów ważne pytania

BongoDongo646

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jak cie okradl? byles na koncie i poprostu zniknely? czy podczas handlu? pewnie cos odpaliles w .exe i teraz masz jakies gowno na kompie

Jezeli tak to skiny caly czas beda znikac, polecam poszukac ci innego tematu bo z tego co widzialem wiele osob dawalo porady jak sobie z tym poradzic.

Opublikowano

Kopiłem 4 skiny i narazie mi nie znikły 

ale jak cie okradl? byles na koncie i poprostu zniknely? czy podczas handlu? pewnie cos odpaliles w .exe i teraz masz jakies gowno na kompie

Jezeli tak to skiny caly czas beda znikac, polecam poszukac ci innego tematu bo z tego co widzialem wiele osob dawalo porady jak sobie z tym poradzic.

Odpaliłem coś nic nie wyskoczyło a skinów brak sprawdzam historie wymiany i samo dało mu moje skiny

Zajeb formata, 30 min roboty i masz z glowy tych jebanych zlodzieji. GL.

Formata nie zrobie bo nie umiem ;_; a jeśli bym umiał nie zrobiłym bo za dużo mam plików

Opublikowano

cos odpaliles i teraz automatycznie przez skrypt zabiera ci skiny, bez formata sie nie obejdzie (albo jest tam kilka sposobow na to lecz sa trudne).

Opublikowano

No dało samo oferte ;) ale nie klam, ze nic nie robiles... moj brat to samo mial i on wszedl w link i pobral jakiegos screena... Ty na 100% pobrales tez jakiegos screena czy inne scierwo, pewnie jakis dobry kumpel Ci podrzucil :) bo to u nas w Polsce bardzo mozliwe, jest taki skrypt, gdzie jak pobierzesz plik z nim to samo daje oferte handlu i zabiera ci wszystkie skiny :) poczekaj jeszcze troche i kup wiecej to znowu Ci zniknie.

Opublikowano

Pobierałeś jakieś haxy?

Wchodziłeś na jakieś ruskie serwery?

Daj mi link do steam'a od tego typa i ss'a trade'u.

(odpisz w @MatrixXHardcore)

A więc było to tak taki jeden chciał zagrać mixa w lidze ESEA i mówił że potrzebuje premium żeby grać potem pobrałem klienta niby esea z teamspeka uruchomiłem , nic nie wyskoczyło potem oni wyszli z ts ja cały jestem czerwony, rozpalony sprawdzam eq a tu nie ma nic nazajutrz patrze w historie wymiany a tu są dwie oferty zakceptowane przezemnie ale ja nic nie akceptowałem pierwsza oferta ze skinami a druga z kartami , tłami itp 

No dało samo oferte ;) ale nie klam, ze nic nie robiles... moj brat to samo mial i on wszedl w link i pobral jakiegos screena... Ty na 100% pobrales tez jakiegos screena czy inne scierwo, pewnie jakis dobry kumpel Ci podrzucil :) bo to u nas w Polsce bardzo mozliwe, jest taki skrypt, gdzie jak pobierzesz plik z nim to samo daje oferte handlu i zabiera ci wszystkie skiny :) poczekaj jeszcze troche i kup wiecej to znowu Ci zniknie.

Kupiłem 4 skiny 1 skrzynke dropłem 1 skina dropłem i nie znikło co robić?

Macie zobaczcie co zajebał 

10 Gru
Dokonano wymiany z Gremlin. 22:12
Pojemnik z naklejkąPojemnik z naklejką 2MP9 | Pustynny wicherAUG | KontrahentFAMAS | Kotek zagłady,CZ75-Auto | Zielona KrataPojemnik z naklejką 2MAG-7 | Metaliczny DDPATM249 | Dżunglowy DDPAT,SG 553 | Blask ArmiiGalil AR | KamiDwie Beretty | KoloniaAK-47 | Niebieski laminatUMP-45 | Kapral,AWP | GrafitM4A4 | ZirkaP250 | Stalowy zamętTec-9 | Siatka militarnaGlock-18 | Smoczy tatuaż,Desert Eagle | Miejski GruzM4A1-S | Mroczne wodyNova | Wydma piaskowaPP-Bizon | Kobaltowy Półton,Letnia walizka eSports 2014Pojemnik z naklejką 2Pojemnik z naklejką 2P90 | BurzaG3SG1 | Władca Dżungli,Pojemnik z naklejką 2Pojemnik z naklejką 2XM1014 | Niebieska stalCZ75-Auto | Zatruta strzałkaUSP-S | OrionSSG 08 (StatTrak™) | Mroczne wodyMP7 | Miejskie Ryzyko,UMP-45 | IndygoSCAR-20 | BurzaDwie Beretty | ZemstaMP9 | BurzaNegev | Odpad Nuklearny,Tec-9 | Siatka militarnaLetnia walizka eSports 2014AUG | SkrzydłaXM1014 | Niebieski świerk,SG 553 | Ostrzeżenie przed opadem ,AUG | Uwaga, promieniowaniePP-Bizon | Pustynny wicherP2000 | Klasa EkonomicznaM4A1-S | Jasne wody,Nova (StatTrak™) | NawałnicaPP-Bizon (StatTrak™) | Wodna PieczęćMAG-7 (StatTrak™) | Strażnik Niebios,Naklejka | Operator OtakuLetnia walizka eSports 2014Letnia walizka eSports 2014,Letnia walizka eSports 2014Letnia walizka eSports 2014Letnia walizka eSports 2014,Letnia walizka eSports 2014Letnia walizka eSports 2014Letnia walizka eSports 2014,Letnia walizka eSports 2014Letnia walizka eSports 2014Zimowa walizka eSports 2013,Zimowa walizka eSports 2013Zimowa walizka eSports 2013, , P250 | TundraNaklejka | ESL One Cologne 2014 (Niebieska),G3SG1 | Władca DżungliMAC-10 | Miejski DDPATFAMAS | KoloniaFive-SeveN | Dżungla,Naklejka | iBUYPOWER | DreamHack 2014Naklejka | Natus Vincere | DreamHack 2014,Naklejka | Fnatic | DreamHack 2014Skrzynia Operacji VanguardNaklejka | Team Dignitas | DreamHack 2014,Naklejka | HellRaisers | DreamHack 2014Naklejka | Virtus.Pro | DreamHack 2014MP9 | Pustynny wicher,Naklejka | Ninjas in Pyjamas | DreamHack 2014Naklejka | DreamHack Winter 2014,Naklejka | DreamHack Winter 2014Naklejka | Ninjas in Pyjamas | DreamHack 2014,Naklejka | DreamHack Winter 2014 (Folia)Naklejka | Ninjas in Pyjamas (Hologram) | DreamHack 2014,Naklejka | Team LDLC.com | DreamHack 2014Skrzynia ŁowcyNaklejka | Team LDLC.com | DreamHack 2014,Naklejka | Team LDLC.com | DreamHack 2014Naklejka | Team LDLC.com | DreamHack 2014,Naklejka | Ninjas in Pyjamas | DreamHack 2014Pakiet pamiątek DreamHack 2014 Inferno,Skrzynia Operacji VanguardM249 | Kontrastowe koloryXM1014 | CaliCamoSkrzynia Operacji Vanguard,Obrzyn | Wężowy kamuflażSkrzynia Operacji VanguardSkrzynia Operacji Vanguard,Skrzynia Operacji VanguardObrzyn | SzałwiaDreamHack 2014 Legends (Hologram/Folia),DreamHack 2014 Legends (Hologram/Folia)ESL One Cologne 2014 LegendsSkrzynia Operacji Breakout,Negev | Odpad NuklearnyXM1014 | Niebieski świerkSkrzynia Operacji Vanguard,  Skrzynia Operacji Breakout,Skrzynia Operacji VanguardSkrzynia Operacji VanguardFive-SeveN | Nocny lasSSG 08 | Wydma piaskowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...