Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 250 zł.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sobie na święta kupić jakieś fajne słuchawki do 250 zł. CAL'e odpadają, bo je mam i mi się rozwaliły właśnie, są super, ale chciałbym teraz spróbować czegoś innego, zależy mi na jakości dźwięku, nie designu, na dwór tez z nimi wychodzić raczej nie bede. Karta dźwiękowa zintegrowana, raczej nie będę zmieniał źródła.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

HyperX Cloud za 269zł na xkom jak chcesz hedset

Są to słuhawki zmodyfikowane za 300zł modelu nie pamiętam. Tylko że te mają mikrofon.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

W większości przypadków tak, HMC631 i HyperX Cloud to wyjątki. Jeśli bez mikro to w tej cenie masz Takstary Pro80. Obczaj też mniej wygodne Audio Technica ATH SJ55 i ew. AKG K618/K619 po przecenach

Opublikowano

Te HCM wyglądają nieźle, zastanowie się miedzy HMC631 i HyperX Cloud, jest też druga opcja, bo dużo słucham muzyki na telefonie, czy w cenie 250 zł dostane dobre słuchawki na komputer i dobre do telefonu (douszne)? np. 120 zł na kompa, 120 zł na telefon. 

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Rozważ też zakup Stealseries Siberia V2

Zdecydowanie nie.

Za 120zł kupisz np. Superlux HD669 lub HD668B + Soundmagic E10

Opublikowano

Dobra zdecydowałem się jednak wydać całe 250 zł na słuchawki do komputera. Mam dylemat między HMC631 i HyperX Cloud. Co będzie lepsze do muzyki jak i do gry w cs:go?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Oba modele grają bardzo dobrze, HyperX Cloud są chyba częściej wybierane przez lepszą jakość wykonania i wysoki komfort.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...