Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilny problem, proszę o pomoc.

Le4viel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bez zbędnego gadania zabieram się za opis problemu.

Nadmienię iż komputer mam b. dobry, więc tu problem nie leży. 

Losowe(!!!)sytuacje, nie początek, nie koniec, nie środek gry,czasami rozegram mecz bez problemu, a zaś innym razem problem wystąpi 2 razy...nie wiem od czego to zależy. Dajmy na to ..początek rundy, wyjmuję kosę i gra się freezuje, obraz się miesza (coś jakby x obrazów się przenikało), dźwięk tak samo, ścina się na jednym momencie i powtarza się cały czas(Ci którzy mieli bluescreeny podczas gry wiedzą o co chodzi). Czasami minimalizacja i maksymalizacja pomaga, aczkolwiek nie zawsze.

Próbowałem szukać na forach steam, ale nie ma nic konkretnie opisane, próbowałem reinstalacji sterowników grafiki, wyczyszczenia kompa z virusów, defragmentacje itd. 

"Mam nadzieję", że ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie, proszę o pomoc każdego.

Opublikowano

Ja miałem podobny problem gdy przegrzewała mi się karta graficzna. Odpal jakiś program pokazujący temperaturę i to sprawdź.

Opublikowano

Sprawdzałem. 100% nie, FarCry4/BF'y/najnowszy CoD, wszystko na high/ultra i jest gites. Poza tym bios by mnie poinformował gdyby cokolwiek się przegrzewało. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...