Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać do 700zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam jedno pytanko odnośnie dwóch telefonów który z nich będzie i dlaczego ? Albo dajcie jakiś fajny telefon do 700+/-. Zależy mi aby telefon nadawał się do przeglądania internetu oglądania, filmów i słuchania muzyki.Nie chcę też telefonów firmy Lenovo i Motorola

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiaz/Sony-Xperia-Z.html
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/overmax/vertisyard/Overmax-Vertis-Yard.html

gmhq5mn.png

Opublikowano

Z tych Xperia, LG L90 masz na allegro za 600 zł. 

L90? Błagam cię...

Pomyśl o jakiejś motorolce~~

Motorola Moto X, Moto G, Moto E, Moto G(2014)... Opcji jest dużo~~

Osobiście brałbym Z1. Z to przeżytek~~

#teams4bal

Opublikowano

Jak już pisałem w podobnym temacie. Asus Zenfone 5. Tylko trzeba dobrze poszukać, bo za ok. 700 zł trafisz na dwa podobne modele z 1GB lub 2 GB RAM. Ten drugi będzie znacznie lepszy.
Jeżeli jednak chciałbyś trochę lepszy procesor to za ok. 750zł znajdziesz model 2x2GHz.
Jeśli jeszcze trochę uzbierasz pieniędzy to za ok. 900zł kupisz ASUS Zenfone 6. - jednak nie porównywałem go z innymi telefonami. Dlatego tych powyżej 700zł nie jestem pewien.
Ale jestem pewien, że te dwa pierwsze będą najlepsze w swojej kategorii cenowej.
Ważne żebyś przy wyborze smartfona nie kierował się ilością rdzeni procka (2 to minimum), bo te dwa rdzenie Intela są na prawdę wydajne.

Niby można te telefony kupić na allegro, ale ja bym nie ryzykował. Warto poszukać w sklepach komputerowych, np. Komputronik, itp. Ceny mogą być minimalnie wyższe, ale warto.

gamedevmania.com

Opublikowano

Temat do zamknięcia

gmhq5mn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...