Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Trzeszczący dysk twardy

DoDomeno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam komputer z 1 rok i kiedys tam zaczal trzeszczec dysk nie zwracałem na to uwagi ale teraz to jest denerwujace.W laptopie zepsuł mi sie dysk (ten co sie zepsul nie trzeszczal) i wymienilem na nowy i ten nowy delikatnie trzeszczy. Od czego to jest przypomne ze AAM mi cos nie dziala jakis blad wyskakuje co mam robic ?

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

HDD 1TB WD10EARX SATA III 64MB CACHE

PS: Tutaj daje opis znalazlem na necie 

http://www.komputronik.pl/product/132532/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/WD_Green_1TB_WD10EARX_64MB_cache_SATA_III.html

Musi sie dać jakoś zrobić ale jak ???

czytajac opinie na ten temat ktoś napisał  

2012-08-21 14:34:35

Zakupiłem ten dysk nie załuje , jednak windows ocenił go na 5.9 za co moglbym odjąc 1 punkt ale nie mam mu nic do zarzucenia wiec daje pełna 10 . Działa i jest nieslyszalny .

xkUrggS.png

Opublikowano

Na to się nie da zbytnio nic poradzić... jak to nowy dysk to oddać do reklamacji i zamienić na drugi. Mam taki dysk w starym komputerze. Próbowałem robić z nim wszystko nawet wkładać w specjalną obudowę, nic nie pomogło ;/

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Ale to jest wina jakiegos chorelnego dysku czy one takie sa (na tych opiniach tego dysku pisza ze jest cichy i wgl.) a na kompa mam gwarancje jeszcze rok

xkUrggS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...