Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

theatreofdreams - priv serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dużo gram w Order & Chaos na fonie, więc postanowiłem spróbować wersji komputerowej. Jako że na razie mnie nie stać na kupno, postanowiłem pograć na privku. Jednak problem jest taki:

443561418329436991869.jpg

895341418329436991869.jpg

610941418329436991869.jpg

• realmlist.wtf   [ download ]
  • Zamień plik w folderze 
    /World of Warcraft/data/enUS/realmlist.wtf

674721418329436991869.jpg

• Uruchom grę z pliku /World of Warcraft/WoW.exe
  • Aby połączyć się z serwerem należy użyć w grze twój "Login", a nie e-mail.
  • Życzymy miłej gry :)

Pkt. 2 - piratesbay [*]. Zna ktoś inny sposób na download tego? Chodzi mi o wersję 3.3.5a no install. Wiem, że forum nie popiera piractwa, ale naprawdę bardzo chciałbym w to zagrać. Jeśli to aż taki problem to proszę nawet odpowiadać na pw.

@ EDIT

Znalazłem coś w internetach na torrencie, ma max prędkość pobierania o.O tylko czy to powinno mieć aż 16,6 GB ???

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Grałem tam i nie polecam, mało osób, nie ma z kim grać i słabo z ah. Jeżeli chcesz to polecam Moltena - Ragnaros, szybki exp, stale ponad 2k ludzi, a wieczorami nawet są kolejki ;) także jest z kim grać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...