Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

STERY

kolo994

Pytanie

Opublikowano

witam może ktoś zna sterowniki do karty dzwiękowej do tej płyty głownej(zintegrowana wiem)  INTEL D865L PERL   ja szukałem

zainstalowałem i nic dalej niema używałem też driver genius ale nie chcę się pobierać  wyskakuje zaraz nie powodzenie

1odpowiedz = 1 like

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na stronie co podałem masz Chipset: INF Update Utility , zainstaluj.

ale najpierw to na google sobie poszukaj,  ściąg i zainstaluj Microsoft UAA  Bus Driver

ściągnełem zainstalowałem i nic dalej to samo dzwięku dalej niemaa

Opublikowano

na stronie co podałem masz Chipset: INF Update Utility , zainstaluj.

ale najpierw to na google sobie poszukaj,  ściąg i zainstaluj Microsoft UAA  Bus Driver

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro  upierdoliło ci się instalować sterowniki do karty której nie masz w komputerze to co się dziwisz , to tylko i wyłącznie  twoja wina że nie instalujesz sterowników takich jakie maja być zainstalowane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

tylko to co zainstalowałeś, sterowniki do dźwięku jakiekolwiek tam masz od innych kart

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to wywal najpierw wszystkie co instalowałeś do dźwięku ( każde sterowniki  ) w dodaj usuń programy i zainstaluj właściwe do płyty głównej te co napisałem wcześniej 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Tak jak mistrz RobeM napisał, ten komputer nie jest przystosowany pod granie na fHD.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

nadal nie działa ?   to musisz otworzyć kompa i zobaczyć na płycie jaki masz układ dźwiękowy ( pisze na chipsecie numer , układ powinien być kwadratowy w okolicy slotów PCI-E  )

jak masz dokumentacje czy pudełko z płyty też tam pisze

jak będziesz wiedział co masz to dopiero zainstalujesz właściwy albo po kolei instaluj tylko i wyłącznie te co są na stronie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

skoro nie wiesz nie doradzaj

karta to ADI 1985 albo INTEL 8x0+ALSA   i jakoś z realtec nie ma nic wspólnego :/

wystarczyło użyć Google i wpisać nazwę płyty by poszukać, widocznie u ciebie nie działa wyszukiwarka

https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&FamilyId=36&ProductID=949&ProdId=949

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...