Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślisz na temat tego tabletu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim zdaniem przeciętny tablet ponieważ ma 512mb to jest mało jak na tablet teraz mininum to 1gb i jeszcze zeby kitkata utrzymac to z 200-300mb ram zostaje ci 250 procesor tez slaby gdyz to mediatek gdyby był snapdragon juz lepiej by to było jeśli byś myślał o grach to nie pograsz w te wymagające jak asphalt 8 chyba ze na very low lub low modern combat 4 bedzie sie cielo fife real racing 3 jak pisze uzytkownik na serwisie ze mu wywala po paru minutach czyli brakuje ramu mozesz sprobowac ale te podstawowe gry hill climb itd.. bezproblemu pojda jesli chcesz pograć to wybierz lepszy a jeśli to internetu to ten ci wystarczy. 

P.S to tylko moja opinia 

Opublikowano

moim zdaniem przeciętny tablet ponieważ ma 512mb to jest mało jak na tablet teraz mininum to 1gb i jeszcze zeby kitkata utrzymac to z 200-300mb ram zostaje ci 250 procesor tez slaby gdyz to mediatek gdyby był snapdragon juz lepiej by to było jeśli byś myślał o grach to nie pograsz w te wymagające jak asphalt 8 chyba ze na very low lub low modern combat 4 bedzie sie cielo fife real racing 3 jak pisze uzytkownik na serwisie ze mu wywala po paru minutach czyli brakuje ramu mozesz sprobowac ale te podstawowe gry hill climb itd.. bezproblemu pojda jesli chcesz pograć to wybierz lepszy a jeśli to internetu to ten ci wystarczy.

P.S to tylko moja opinia

Wolałbys dostać ten tablet czy DVD samsung e-360?

A myślałeś może nad innym tabletem? Oczywiście, że tablet to lepszy pomysł ale nie ten.

Niestety tylko ten mieści się w moich funduszach (Promocja)

reklama.png

Opublikowano

Bierzesz w promocji od Orange? HAHAHAHHAHAHA

Wiekszego gówna nie widziałem. Dwurdzeniowy mediatek zapewni ci najgorsze zacinki tabletu. O 512 ramu nie wspominajac.

Lepiej bierz sam telefon, bez tego gówna~~

Ktoś nie czyta ze zrozumieniem. Nie biorę żadnego telefonu, moje pytanie brzmiało co lepsze na prezent ...

reklama.png

Opublikowano

@ref

Nie polecam tablet ma mało ramu , miałem tablet z podobnymi podzespołami i strasznie się lagował.

Ale na gwiazdke co wolałbyś dostać Dvd Samsung E-360 czy ten Tablet?

reklama.png

Opublikowano

Nie polecam tablet ma mało ramu , miałem tablet z podobnymi podzespołami i strasznie się lagował.

Opublikowano

DVD jest nieporęczne dzisiaj, chyba, że dla starszych osób którzy nie używają nic co jest z internetem. A co do tableta to też wiele na nim nie zrobimy, nawet z oglądaniem filmu będzie problem przez niską rozdziałkę. Ile masz hajsu na ten prezent?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...