Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rek’Sai Furia Pustki dostępna!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rek'Si jest już dostępna! Aktualna cena owego championa wynosi 975 RP oraz 7800 IP, które po czasie(tydzień/dwa) zmieni się na 6300 IP. Dodatkowo można zakupić zestaw Rek'Sai wraz ze skinem Eternum Rek'Sai za 1462 RP! 

Pamiętajcie, aby najpierw przetestować nową postać na botach/normalach a nie kolejkach rankingowych! :)

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/champions-skins/champion-release/reksai-furia-pustki-dostepna-juz-teraz

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja sądzę że z Rek saiem będzie podobnie jak ze sionem wszyscy sie tak podniecają a tak na prawdę kupa dno i wodorosty moim zdaniem się nie sprawdzi.

Opublikowano

Ja sądzę że z Rek saiem będzie podobnie jak ze sionem wszyscy sie tak podniecają a tak na prawdę kupa dno i wodorosty moim zdaniem się nie sprawdzi.

No ciekawe bo Sion to bardzo częsty pick na D1-Master-challenger w Ameryce..

Opublikowano

Bo ty na pewno jesteś tym d1 w Ameryce byłeś w d***e g****o widziałeś. Na jungli jest taki se jedynie late ma ok bo jest tanky

Opublikowano

Wydaję mi się, że Viktor staniał.

Coraz gorsze te postacie (według mnie).

viktor staniał po kaliście

89353087769044834742.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Coraz gorsze te postacie (według mnie).

trudniejsze.. Bardziej zaawansowaną mechanikę mają.. nie chodzi o to by napier.. w klawisze  tylko myśleć podczas gry^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...