Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metin2 modem

Miszuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem z metin2 modem , poniewaz gdy go odpalam 

wyskakuje taki błąd

http://scr.hu/36rv/nq0ha

Klikam  "OK" i wszystko jest git mogę się zalogować.

Dobra loguje , wybieram postac i gdy zaladuje sie pasek to wywala moda i wyskakuje taki error

http://scr.hu/36rv/eou33

Prosze o jak najszybszą pomoc
Kazda pomoc zostanie nagrodzona  xD
Najlepsza pomoc dostanie max like   :P 

Jak cos jest nie jasne piszcie postaram sie bardziej wytlumaczyc ;P 
Opublikowano

Pobrałeś nowego moda? Jeżeli tak i problem nadal występuje usuń folder lib z folderu metin a następnie spatchuj i odpal z prawami administratora.

Opublikowano

A ja zapytam o problem innego typu - otóż jest możliwość uruchomienia kilku metinów = kilku modów na raz? Mam folder metin2 - oryginał. Skopiowałem go po kilka razy, do każdego wgrałem moda. Uruchamiam je każdy z osobna, lecz tylko pierwszy ma moda, reszta niestety nie :/

Jest jakaś rada? Sposób? I pomysł ten jest sprzed może nawet roku, przed fuzją tak robiłem z fb, kiedy trzebabyło go injectorem załadować. Teraz Wracam, ale nie zupełnie daje sobie rade :/ Jeśli ktoś ma jakiś pomysł niech da znać :)

Opublikowano

Tak masz taką możliwość, ja tam z niej korzystam ile się da. Żeby odpalić kilka metków nie musisz się bawić w robienie dla nich osobnych folderów.

Opublikowano

Ach! No i działa :) Problem chyba znalazłem? Otóż kiedy włączy się modowy launcher, nastepnie patcher - musze zaczekać z wyłączeniem mod launchera aż mi się gra uruchomi. Wtedy działa :)

A osobne dla autologinów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...