Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruszyla 2 tura testu 9.5 ( dla tych co nie odwiedzaja strony gry )

RidensMoriar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drugi test publiczny test wersji 9.5 już się rozpoczął.

Główne elementy publicznego testu wersji 9.5.
  • Nowe brytyjskie czołgi i niszczyciele czołgów
  • Nowe mapy: Mittengard, Miasto duchów, Winterberg
  • Usprawnienia minimapy
  • Nowa funkcja: Misje osobiste
  • Różne poprawki i usprawnienia

Jak wygląda test publiczny

Testy to dla Was nowość? Zajrzyjcie do naszego przewodnika po testach publicznych.

Dostępność: W teście publicznym może wziąć udział każdy gracz, który założył konto przed 21:59 20 listopada 2014 r.

Komentarze: prosimy o zamieszczanie ogólnych komentarzy na temat wersji testowej i zgłaszanie błędów w odpowiednich wątkach na forum.

Pobieranie klienta testowego
  1. Pobierzcie instalator klienta testowego.
  2. Upewnijcie się, że wybrana lokalizacja na dysku jest inna niż umiejscowienie standardowych plików World of Tanks.  Zapiszcie i uruchomcie instalatora. (8,23 MB)
  3. Uruchomcie nową wersję gry.  Program startowy pobierze dodatkowe dane (4,5 GB).
  4. Zalogujcie się i rozpocznijcie grę.  Pamiętajcie o zamieszczaniu komentarzy w odpowiednim wątku na forum.

Należy pamiętać, że:

Serwer testowy będzie regularnie wyłączany i uruchamiany ponownie zgodnie z poniższym harmonogramem: 

• Pierwszy region: codziennie o 5:00  przez ok. 25 minut.
  • Drugi region: codziennie o 6:00  przez ok. 25 minut.

Serwer testowy może być restartowany i serwisowany w dowolnym momencie bez uprzedzenia.

Lista zmian

Pełna lista zmian znajduje się w dziale W rozwoju na naszej stronie internetowej (wersja angielska).

Dziękujemy za udział w teście publicznym!  Powodzenia i miłej zabawy!

Opublikowano

No wreszcie ktoś wie co to estetyka... Redakcja WoT zaprasza. Ja usunąłem teraz testa, żeby WoWs zainstalować ech...

Opublikowano

No wreszcie ktoś wie co to estetyka... Redakcja WoT zaprasza. Ja usunąłem teraz testa, żeby WoWs zainstalować ech...

Czyli jednak lubisz ctrl + c ctrl + v?

TOP Mógłbyś napisać co naprawiono

Opublikowano

Czyli jednak lubisz ctrl + c ctrl + v?

TOP Mógłbyś napisać co naprawiono

Moze i tak moze i nie, a wgl nie widzialem ze ktos o tym poinformowal wiec to zrobilem.

Opublikowano

No ciekawe kto...

Kiedy ta łatka 9.5 wychodzi "normalnie" na serwy?

Kto zapewne juri

łatka wejdzie pewnie pod koniec następnego tygodnia lub na początku następnego następnego tygodnia w poniedziałek 22.12.14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...