Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Realcraft

HeroGraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy użytkownicy MPCForum!  :rolleyes: 

Zapewne wielu z was, lubi serwery na modach, nasz serwer wam się spodoba, gdyż posiada mody i ekonomię czyli kupywanie mieszkan i dzialen za pieniadze!

PS: Serwer jest w fazie beta, moze byc brzydki, niedopracowany i wgl

Na serwerze znajduje się

- Sklep gdzie mozesz sprzedac sobie lub kupic item

4b89658fb9afa1f0gen.png

- Urzad gdzie kupisz mieszkania/dzialke

146e48776c1522adgen.png

- Mieszkania

65a8391f389ac721gen.png

- Dodatkowo masz animowanego skina

83fce633c157c4b1gen.png

Whitelist - trwaja prace nad serwerem lub cos innego

Aby dolaczyc do serwera nalezy posiadac launchera craftserve, (launcher.pl < tu go pobieracie)

IP: n6.csrv.pl:11969

Opublikowano

Serwerów na modach raczej się nie opłaca robić po 1) Lagi 2) Bugi(kiedyś na serwerze na modach miałem gm i z ciekawości zrespawniłem hydrę - hydra zniszczyła go pomimo "claima").po 3)Lenistwo witaj Polsko ! .A mapa taka sobie

Opublikowano

Serwerów na modach raczej się nie opłaca robić po 1) Lagi 2) Bugi(kiedyś na serwerze na modach miałem gm i z ciekawości zrespawniłem hydrę - hydra zniszczyła go pomimo "claima").po 3)Lenistwo witaj Polsko ! .A mapa taka sobie

Z tego co widzę na tych ss'ach to nie ma modów a po 2 hydra to co innego do cuboida ona niszczy wszystko. Bugi nie ma każdy serwer lagi w zależności od maszyny owszem często bywają bugi ja sam swój serwer miałem i po jakimś czacie były bugi i serwer upadał, lecz się nie poddaje startuje odnowa i chyba wszystko ładnie dopracowałem wiec bugi nie powinni się znajść takie by rozwalili serwa. Jak mówisz o hydrze to twilight forest strasznie laguję jak jest słaba maszyna. Na tym serwie co widzę z ss'ów jak już pisałem nie widać by były mody, lecz jakieś autorskie lub nie autorskie edytowane lub nie edytowane pluginy na mieszkania. A do tego mała liczba slotów i nie załadne budowlne, lecz może wbije bo budowle to nie wszystko ale prezka skromna 2/10 więc raczej nie zachęca do wbicia.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Ehhh, srv ma mody, budowanie nie jest moja najlepsza cecha ale mowie, serwer jest w beta, moga byc bugi i wgl, ale mody sa ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...