Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy znacie gry F2P typu Naruto ?

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Lubie grę Naruto jak i Anime i pomyślałem sobie czy jest jakaś gra F2P typu Naruto niekoniecznie o tematyce Anime ale nawet było by lepiej gdy by o niej nie była. ;)

Gra musiałaby by mieć grafikę 3D jakieś Ultimate Jutsu (Super ataki które da się zrobić w określonym momencie). I system ala LOL czyli naciskasz przycisk bitwa czy jakiś tam inny, szuka ci przeciwnika i Faith. Mogła by być do pobrania i posiadała dużo postaci. (Tylko nie jakiś pakerów jak to potrafią dowalić w takich "klasycznych" bijatykach że co drugi klata na wierzchu z sześciopakiem albo dwunastopakiem xD i jedyny skill to składanie rąk i tworzenie kuli energii ). :P

Gdy byście znali taką grę lub nawet trochę sprzeczną z tym co napisałem to napiszcie. ^_^

PS.Po napisaniu tego tematu nagle mi się zachciało oklepać kilka wirtualnych buziek więc proszę o szybką odpowiedź.  :D

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...