Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gp Za Sms!

mizzy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie !

Chciałbym podziękować za posta użytkownika mizzy. Przypadkowo trafiłem na tego posta oraz to forum. Tak serwis sms.tibian.eu to nie żadna ściema ! Jestem jej właścicielem i gorąco zachęcam do zakupów. Pisaliście że jest drogo.. Już wyjaśniam dlaczego akurat tyle !

Wysyłając SMS za 3 zł netto (3.66 zł brutto) należy odjąć prowizję operatora. A więc zostaje 1.23 zł. To nie wszystko ! Podatek dochodowy.. w Polsce to 19 % ! Okey, odejmijmy go. A więc podsumowując SMS za 3.66 zł dostajesz 10k a ja 0,99 zł.

W chwili obecnej chciałbym podzielić się informacją o statystykach serwisu sms.tibian.eu.

Ponieważ mamy 30 kwietnia, przedstawię statystyki od 01.04 do 30.04:

- Wejść na stronę: 2121 unikalnych

- Powrotów na stronę: 1157

- Zarejestrowanych użytkowników: 471

- Otrzymanych zamówień: 321

- Wysłanych SMS: 338

- Sprzedanych GP: 8 960 k

Pozdrawiam. Rafał Szwędrys

sms.tibian.eu - Twoje Płatności SMS
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No cóz ja sojego czasu 7.92 sprzedawalem bohy za 15 zloty xD.

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Gość maxiandy11
Opublikowano

Eh kupiłem sobie te 2cc za 6 zł bo mam do wydania na telefonie zastępczym ponad 500 zł skand? z kolegami się zbieramy i każdy może wydać co najmniej 50 zł miesięcznie xD a każdy kupuje kartę 20 zł co 2 mieś ;p

Opublikowano

Panowie to już nie lepiej wspomóc mnie xD. Nie no, jeżeli potrzebujecie hajs na samerze to ja moge dać za sms-a na allpayu. A w ogóle to nie kupuj sobie kasy tylko pacc. Załóż konto na allpay.pl i jak macie tyle do wydania to tutaj kilka razy wyslesz i masz pacca ;D.

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...