Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porada- Nowy woj

MiloszG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lv: 61

Profa:45 (rosnie, chodze na normie na lod)

Eq:

Elvin:u4+5

Winslet:u4+4

Zbroja: Na 57u7+5 W eq lezy flam u5+5, balista u5+5 Bizu pod hp,mp Maska x, czapka hipcia, dywan

Sp:

War 32+3+1perf (2/1/1/xx bd)

Blade 15j (wbije 20j i koniec)

Pajama 1j

Mnich 1j (xx/0/20/30 bd robil) Crusa i berka sam zrobie (oba full ele,10hp) Wrozki: Ognia 44%,Wody 36% Resy:

Ogien: 85%

Swiatlo: 84%

Woda: 84%

Mrok: 71% Sa to resy bez bonusow,masek itp... Nie mam peta, kliff 50lv

Co mi poradzicie?

Dam rade zrobic sp3, a potem 4?

Co zmienic?

Opublikowano

Chodź na warku na lod, bo profki poleci tyle samo, sp3 spokojnie zrobisz z tym co masz, gorzej będzie z sp4, myślę że dopiero jak wbijesz 70 i będziesz miał już to całe eq na sobie + warka ok 60-70 jobka to dasz radę bez problemowo, buildy na berka/crussa polecam 10-20/0/xx/20-30, z małą ilością pkt w hp nic nie zrobisz na tych kartach, trochę ataku też się przydaje.

Opublikowano

Spokojnie dasz sobie radę z sp3, trochę trudniej sp4.

Kup sobie jakiegoś peta, może nawet być z tańszych navy.

Na 71lv nazbieraj sobie na Loopa i kryształke.

I jakieś sp możesz na LoD wyexpić :D

giphy.gif

Opublikowano

Loop jest gorszy od flamba jeśli chodzi o pvp i expa, loopek jest także dużo droższy, a flambem z balistą dużo więcej bije, niż biłem z loopem i balistą.

Opublikowano

Złamany > Flamberge > Loopek. Złamany jest najlepszy ze względu na kozackie bony i porządny krytyk. Co do zbrojki to na 70 kryształka i na 85 zmiana na arma rozbójników.

Opublikowano

Flamb jest najlepszym wyborem ze względu na ekonomię, jest najtańszy, gorszy od złamanego, ale dobry złamas to krocie, co do wymiany arma na 85 to się nie zgodzę, bo jest on strasznie słaby i nie opłacalny, jeśli leci się do 90 szybko, lepiej kupić dobrego arma na 90, niż tracić na ten na 85.

Opublikowano

Kupilem zabojce u5+5, wbilem 63, Robie crusa (narazie 11 krzemieni) Jaka krysie kupic? Kupilem jeszcze wr sw 45%, do czasu,az nie zroie bera piora bd dropil w shanerku crusem(jak go zrobie)

Opublikowano

To kupie u5+5/6 i sprobuje wbic flama i krysie do +7, potem mnicha do 5,wara do 5,crusa do 5, Mnicha do 9,Crusa do 9,potem wara i potem reszta, dobry plan? Jbc bede zarabial na dziennych na 14 postaciach, wiec ok. 5kk dziennie bd w event, dobry plan, po ile chodzil up, a po ile sie dostawalo za dzienna?

Opublikowano

Zanim upniesz eq i sp to kup resy ogólne z kamiennych min. s5 i najlepiej każde z B na 70lvl s5, podczas eventu powinieneś spokojnie na to zarobić, co do misji to nie wiem dokładnie, bo mogli coś pozmieniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...