Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki terenzo wgrywanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam czyste pliki torenzo i mam pytanie najpierw wrzucic przerobiony game i potem mob_drop , item_proto i inne czy odwrotnie ? i czy przy kazdym wrzuceniu np. game,mob_proto musze pisac reboot ?

Specjalista
Opublikowano

Obojętnie,przy zmianach w mob/item_proto należy zrobić reboota

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Nie polecam tych plików, chyba że chcesz się w*****a... Serwer kilka dni działa nagle później psują się pliki i nie działa wgl logowanie ani channele

Opublikowano

To powiedz mi co źle robię?? Zmieniałem tylko item_proto w navicat i konwertowałem toolsem do txt. Wszystko działało chyba, że przyczyną jest komenda reboot i psuje jakieś pliki.  Dwa razy stawiałem serwer na tych plikach i 2x to samo wyskakuje.

Opublikowano

Po kilku rebootach padają symlinki i mimo próby ich naprawienia po prostu nie idzie. Nikt na tym forum nie umie chyba nic z tym zrobić, albo wszyscy to chamy i nikt nie pomoże ludziom, którzy dopiero zaczynają.

Opublikowano

@Szeeeff wyłączaj serwer dopiero rób reebot, nie wiem trzeba sprawdzać syserr z fusów nie wywróżę ..

A jak robiłem?! Wyłączałem serwer i reboot. A syserra w channelach nie ma na plikach Terenzo, Zresztą sam widziałeś na TeamViever.

Edit:

Ok nie ma tematu uporałem się z tym problemem sam i już wszystko śmiga...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...