Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o sponsoring serwera Cs 1.6 CoD Mod! i k

Szaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Może na wstępie dodam coś o sobie.

Mam na imię Adrian i liczę sobie 21 wiosen, pochodzę z Poznania gdzie się urodziłem oraz edukowałem. Aktualnie pracuję - Myślałem, że pójdę do pracy to będę miał dużo monety dla siebie! Nic z tych rzeczy, utrzymanie się jest trudniejsze niż myślałem, trzeba na bok odstawić przyjemności, sprawa priorytetową staje się rodzina.

Uwielbiam się bawić w C++, phpBB oraz grać w wolnym czasie w WOW'a.

Założyłem temat gdyż postanowiłem wziąć się do roboty.

Mówimy tu o serwerze COD MOD

2 lata temu postanowiłem założyć serwer do CODA. Pracowałem po 6 -7h dziennie aby go dopracować chciałem jedynego w swoim rodzaju COD MODA!

Udało się! Niestety po postawieniu przez kolejne 2tyg walczyłem z DELETOWANiem bugów gdy gracze cały czas parli do przodu... Zmuszony byłem po prostu cofać poziomy oraz inne pierdołki dlatego piszę tu z prośbą o serwer TESTOWY MAX 4 SLOTY potrzebuję aby w pełni móc pracować.

Wracając do mojej poprzedniej serwerowni udało mi się dokonać tego czego chciałem - mój serwer stał się popularny COD MOD się spodobał miał to coś.

Ciągłe zapełnienie 32/32.

Moja praca nie poszła na marne a najbardziej mnie cieszył fakt iż ludzie pozostali i wyczekiwali mimo tej 2 tyg przerwy praktycznie - bo jak można nazwać granie 30 minut na serwie po czym zostaje cofnięte wszystko.

Podchodzę profesjonalnie do tego co robię i można nawet rzec, że jestem perfekcjonistą.

Jeśli coś nie jest dopięte na ostatni guzik drażni mnie to i przeszkadza, muszę to naprawić.

Wszystko robię sam, ze względu na to iż moi znajomi nie maja o tym pojęcia, nawet próbowałem nauczyć jednego z nich stawiać forum na phpBB, nieskutecznie.

Oferuję baner oraz logo sponsora na naszym forum oraz informacje o postępie prac które również będę nagrywał w formie Video!

Oferuję również dalszą współpracę bo wiem że mi się uda i serwer wypali :)

c3e3677f25827.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...