Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można kupić znajomemu zestaw Rek'Sai?

Aeternum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli bohater wejdzie do gry to jak najbardziej - za 975 RP. Aktualnie nie można kupować tego championa zarówno sobie, jak i komuś innemu. ;)

No chyba nie ....

Nie da się znajomemu kupować postaci za ip .... 

A zestaw  pewnie jakoś będzie można, ale pewny nie jestem ;D

Fail

Opublikowano

Jeśli bohater wejdzie do gry to jak najbardziej - za 7800 IP. Aktualnie nie można kupować tego championa zarówno sobie, jak i komuś innemu. ;)

No chyba nie ....

Nie da się znajomemu kupować postaci za ip .... 

A zestaw  pewnie jakoś będzie można, ale pewny nie jestem ;D

Opublikowano

@BodySoul @1361622928-U485574.pngRenshar

bo aktualnie w gifting center nie ma opcji kupienia bundle'a  (może dlatego ze są takie - dla początkujących, stron na runy, digital collector's, champions, a może w ogóle??).

Chodzi mi ofc o ten zestaw skin+postać :).

Opublikowano

To nie ma.

Jak miałem bana na tydzień, dzień przed patchem z Kalistą i wszedłem na drugie acc i niestety nie było opcji kupienia zestawu ;/

Kocham Renissance.

Opublikowano

@BodySoul @1361622928-U485574.pngRenshar

bo aktualnie w gifting center nie ma opcji kupienia bundle'a  (może dlatego ze są takie - dla początkujących, stron na runy, digital collector's, champions, a może w ogóle??).

Chodzi mi ofc o ten zestaw skin+postać :).

Wiem, że chodziło ci o ten zestaw ;D

Wydaje mi się, że nie będzie można kupić tego zestawu, gdyż innych także nie da się kupić znajomemu ;D

Opublikowano

Z tego co się orientuję to jest teraz możliwość wysłania prezentu i chyba można w nim umieścić postacie.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...