Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z router'em

Problematyk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie mam problem z routerem , a mianowicie stykam się z nim 1 raz więc nie krytykujcie mnie od razu . Chciałbym ustawić wszystko tak aby po prostu działało z niego wi-fi . Lecz nie wiem jak mam wszystko ustawić . Podłączając go do komputera nie miałem na kompie internetu . Zależy mi tylko na działającym wi-fi model routera to Pentagram Cerberus 6360 . Liczę na szybką pomoc .  ;)

Opublikowano

Nie wiem za bardzo jak mam to ustawić na stronie ip , po podłączeniu routera do gniazdka wi-fi niby działa ale po uruchomieniu internetu z Tabletu uruchamia się tylko strona podstawowego ip i trzeba się zalogować nie mogę otworzyć żadnej strony prócz tej , nie mogę również pobrać żadnych aplikacji ponieważ występuje błąd ,, Nie ma stałego połączenia z internetem.

Opublikowano

To znaczy miałem w tym 2 kabelki 1 do podłączenia do prądu a 2 prawdopodobnie z komputerem i z tyłu oprócz wejścia podłączenia do prądu są dwa kolejne żółte wejście Lan i niebieskie Wan . Nie mam jak dać ci screena gdyż nie mogę uruchomić strony na kompie bo nie wyszukuje mi tego ;/

Opublikowano

Jak już połączyłem się do wi-fi z tabletu i wchodziłem w internet to tam miałem stronkę z opcjami itd. Nie dało się wejść nażadną stronę . Nie nie podłączałem go do żadnego innego routera gdyż mam tylko tego xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...