Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jax vs Teemo

grzacz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teemo to moim zdaniem słaby champ. Ma niby te 10 minutowe wardy, które nakładają slowa i zadają ~1k dmg, ma boski trade oraz harass. Niestety w team fightach jest praktycznie bezużyteczny, chyba że mamy 10/0/0.

Jax byłby lepszym pickiem. Ma obszarowego stuna, jest twardy a przy tym zadaje spore dmg. Znakomicie rozpoczyna team fighty, chociaż najlepiej sprawdza się 1v1. Trudno nim przegrać lane.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jax:

• Doskok,
  • stun,
  • blok aa,
  • fajna pasywka dające dodatkowy dmg magiczny,
  • mieszany dmg, więc ciężko go skontrować,
  • dobry do teamfightów jako offtank,
  • dobry 1 vs 1,
  • buildem przystosowany pod mobilność (trinity),
  • ult, który daje sporo pancerza i mr,
  • pasywka na szybkość ataku,
  • doskok do warda/sojusznika itp.
Opublikowano

Polecam Teemo :)

+ Łatwa farma (range)

+ Blind

+ Bonus do AS

+ Bonus do MS

+ Niewidzialność

+ Wardy ze slowem i dmg na 10 minut

+ Trucizna

- Średni w TF

- Jeśli w early sie nie na feeduje później jest słaby

Opublikowano

Ludzie jakie wy macie dywizje teemo się nie sprawdza bo jest podatny na wszelkie cc. A chyba pink wardy są do czegoś w tej grze support nasra pinkami i nie bedzie zadnych grzybów na mapie a jak i będzie się widzieć samego teemo jak jest niewidzialny. 

Opublikowano

To teemo odpada dobrze gra mi się też heimerem co o nim myślicie czy jest lepszy od jaxa

Nie w mecie również podatny na CC bez feedu raczej mało robi ale kwestia przyzwyczajenia. Bierz jaxa tani dobry i na dodatek dostał bufa ;)

Opublikowano

Teemo to taki szkodnik haha. Moze kryc sie na srodku mida (pasywka) ,gdy enemy podchodzi do wiezy bach Q. i taki kolo polegajacy na AA lezy i kwiczy

No na teemo dobra rzecza sa grzyby (obstawienie linni przed gankami ,wizja na miejscach strategicznych etc.)

Bierz teemo i denerwuj ludzi hahaha xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Jax, teemo retard postać na rankedy, chociaż w sumie z kolegą gramy nową metę: Draven adc + Teemo full ap support, co się sprawdza, ale to są picki tylko do czasu.., dlaczego tak pickujemy?

Ze względu na to, że Teemo ma mocne poke'y, i wg. mnie kontruje prawie każdego adc :). Możecie mnie za to wyśmiać, ale to naprawdę się sprawdza. : P

lTN12zv.jpg

Opublikowano

@ViruS

Na bocie przeciwy Adc ma przesrane. Ja i moj kolega ,gdzie ja gram Cati on Teemo sprawdza sie znakomicie! Oczywiscie on jako supp sklada tylko ten niebiski itemek ,a reszta Full Ap i przebita :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Chodź na zmianę :D Jax Teemo Jax Teemo   

Ci którzy gadają, że teemo jest słaby polecam obejrzeć MuczaczosLive

A jax też niczego sobie nawet spoko po tym buffie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...