Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniane konto

RidensMoriar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Sprawa wyglada tak: kiedys mialem konto zarejestrowane na poczte w serwisie pino.pl

Mialem tam na koncie 2 sklepiki i zalezy mi zeby je odzyskac iz bylo tam ponad 3kkk yang a na te czasy to jest bardzo duzo, problem w tym ze ten serwis skasowal calkowicie poczte i juz tam poczta nie istnieje od jakiegos czasu a ja nawet nie pamietam loginu do tego konta sklepowego. pamietam tylko login poczty na ktorym byl ten sklep.

Czy da sie cos wgl zrobic?

Opublikowano

Gdybyśmy mieli inny support niż ten który jest przy metinie polskim myślę że byś odzyskał, ale jako że to są pętaki raczej nie licz na to :/

­azYIWDl.png

Opublikowano

W supporcie zara pewnie beda pytanie kiedy te konto bylo zakladane itd a ja tego nie pamietam, wiec czyli mam lipe.

Dokładnie tak będzie dostaniesz 12 pytań w pierwszej fazie później 5 pytań w drugiej fazie i na samym końcu czyli w trzeciej fazie zgłoszenia będziesz musiał opisać coś co było na tej postaci albo na jakiej mapie ona jest :P Ja już po pierwszej Fazie zrezygnowałem nie wiem kto im te pytania wymyślał, ale byłem w identycznej sytuacji jak Ty :D 

Opublikowano

Dokładnie tak będzie dostaniesz 12 pytań w pierwszej fazie później 5 pytań w drugiej fazie i na samym końcu czyli w trzeciej fazie zgłoszenia będziesz musiał opisać coś co było na tej postaci albo na jakiej mapie ona jest :P Ja już po pierwszej Fazie zrezygnowałem nie wiem kto im te pytania wymyślał, ale byłem w identycznej sytuacji jak Ty :D

Tyle tylko pamietam ze jest w chunjo w m1 ;p

Opublikowano

Plus - jeżeli nie logowałeś się na te konta w ostatnim czasie (nie masz do nich dostępu) support Ci nie pomoże.

No juz prawie 2 lata sie nie logowalem

Opublikowano

No to nie ma szans, raz że pewnie logowałeś się przed fuzją a od tego czasu sporo się tam u nich w supporcie pozmieniało a dwa że nie będą mieć pewności że jesteś właścicielem konta skoro nie znasz informacji na jego temat.

who cares?

Opublikowano

Nie dasz rady.

Z supportem się nie dogadasz w prawie żadnej sprawie.

Znasz tylko połowę loginu, więc oni nie mają pewności, że jesteś jej właścicielem.

Niestety konto poszło w niepamięć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...