Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator DOOM MMO

ridik09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xxkg0Ca.png?1

Witam,

Chciałbym polecić emulator "Doom mmo" gdyż, jest po prostu świetny!

Na serwerach gra mało osób dlatego, też chciałbym go tutaj zareklamować :)

Emulator posiada dwa serwery colorado i jak na razie to wystarcza.
Developerzy starają się nad serwerem oraz nad jego jakością (na prawdę warto zagrać).

TUTAJ LINK DO STRONYhttp://www.doom-mmo.net/

LINK DO POBRANIA http://www.doom-mmo.net/forum/index.php?/topic/47-doom-mmo-download/

Rzeczy dotyczące serwera:

Ogólnie:

-Drzewko umiejętności możemy w pełni wyskillować po zabiciu ok.600 zombie. 

-Emulator posiada bardzo dobrego anty cheata ( nie spotkałem jeszcze ani jednego hackera)

-Gra się bardzo miło, bugów w grze praktycznie nie ma.

-Teraz został wprowadzony patch dodający choinki ze świątecznymi bajerami typu plecaki santa oraz świąteczne zombie :D

-Na serwerze znajdują się samochody lecz rzadkie do zdobycia i właściwie sam nie wiem gdzie mogą się respić,

-FPS'y są dość dobre, wyciągam ok. 60 fps na moim drewniaku ( Procesor AMD Phenom 8750 2,4 GHz trzy rdzenie, karta graficzna nvidia geforce 9600 GT , RAM 3GB) :)

- przy wczesnych godzinach na serwerach jest po 5 osób,dzięki czemu możemy poolotować a w godzinach późniejszych i wieczornych po 20 osób.

Jak z lootem? 

-Loot jest obfity i bardzo dobrej jakości :D
-Przedmioty respią się na całej mapie colorado od batonów po snajperki.
-Na serwerze nie ma " SNIPE ONLY" gdyż o snajperki jest trudno co uważam za zaletę. (Udało mi się ostatnio znaleźć SWD w small co oznacza, że  snajperki mogą zrespić się w każdej lokacji a nie tylko w lokacjach wojskowych).
-Wystarczy przejrzeć 1/3 - 1/4 lotniska a zdobędziemy pełną militarkę itemów :D

-Global jest w każdym miejscu, tzn. po wylogowaniu się w dowolnym miejscu mamy dostęp do globala :)
-Z każdego zombie wypadają dolary przeważnie po 80$; dosyć często trafia się gotówka 1000$.

PVP:

-PvP generalnie odbywa się w clearview, ale czasami możemy spotkać graczy np. small czy na lotnisku ( zależy od ilości graczy na serwerze) :)

-Po zalogowaniu na serwer mamy "osłonkę", która uniemożliwia nam strzelanie ale także nas chroni.
-Postać po zginięciu możemy odrodzić od razu. 

To chyba na tyle, zapraszam do gry :)

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry pomysł rozpowszechniać ten emulator na MPC będzie tam więcej hackerów np. JA ;D

Zasysam i powiem dokładniej , ale zabezpieczenia wyglądają słabiutko.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Próbowałem FredaikiZ 2.8 z Extreme injector v3 ale nie wyszukuje tego emulatora jak chcę go znaleźć

Jeżeli to taki syf to cheat enegine da rade. xD

­

Opublikowano

Kiedyś próbowałem z cheat engine nie wiem jak teraz. Odpalałem emulatora i w momencie odpalenia cheata engina gra sie wyłączała :P

Opublikowano

Pobrałem grę i gdy włączam launcher wyskakują mi próby pobrania aktualizacji i za każdym razem nie chce mi się to pobrać :/ Ma ktoś taki problem?  Np. Downloading updater 18.0 (try 2 i tak dalej) Gra w ogóle działa?

Opublikowano

Grałem na tym emulatorze jakieś 4-5 miesięcy temu , gdy cały doom-mmo z dnia na dzień z dupy upadł i nawet żadnego info developerzy nie podali . Miałem tam wykupionego vip'a jak i członkowie klanu w którym byłem (ok 15 osóB) i wszystko szlak trafiło .. Konta są może jeszcze ? Czy całkowity reset danych ?

Opublikowano

Grałem na tym emulatorze jakieś 4-5 miesięcy temu , gdy cały doom-mmo z dnia na dzień z dupy upadł i nawet żadnego info developerzy nie podali . Miałem tam wykupionego vip'a jak i członkowie klanu w którym byłem (ok 15 osó B) i wszystko szlak trafiło .. Konta są może jeszcze ? Czy całkowity reset danych ?

Wydaję mi się że zrobili reset.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...