Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalista a skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Kalista na skryptach jest OP? Jeszcze nią nie grałem, a na czytałem, że jest całkiem OP. Jak jej pasywka działa ze skryptami? Ogólnie OP jest, czy trochę chujnia? Vayne nadal zostaje najlepszym ADC na skryptach?

Opublikowano

OP jest jeśli chcesz wiedzieć, ale inne postacie też są OP. Wszyscy marksmani są OP ale żeby kalista była OP musisz grać na OP skrypcie czyli na marksmanie.

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Typie, chodzi mi czy Kalista jest ogólnie OP na skryptach, czyli czy jej skillset dobrze z nimi działa, np. Vayne jest 100x bardziej OP na skryptach niż np. Jinx, bo nakurwia cały czas z Q, rozumiesz? I czy kalista jest dobra na hackach ze względu na skillset...

Opublikowano

Kalista vs Vayne - Kalista wygra za sprawą swojego E ;) Osobiście gram Kalistą na Marksmanie i kica jak szalona ;P

Opublikowano

Kalista ,,OP'' na marksmanie jest nawet lepsza niż vayne(jeszcze brak nerfu) trzymasz przycisk do CS'owania i celujesz poprostu myszką w którą stroje kalista ma skakać tak samo w pushowaniu czy combo ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...