Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytan dotyczacych bola i s5 (mam bola freeuser)

1. Czy da się jakoś używać skryptów dla vipów nie kupując vipa?

2. Możecie podać jakiś skrypt który pomoże mi wejść do diamentu? Już nie mogę grać z tymi warzywami z platyny, większość gier trzeba samemu kerować.

3. Istnieje jakis dzialajacy skrypt do unikania skillshotow? jesli tak to skąd mogę go pobrać

5. Czy w sezonie 5 rito wprowadzi jakis anty software dla bola?

Opublikowano

1. Nie, skrypty VIP działają na pakietach, więc musisz mieć VIPa.
2. Orianna Robcop, SAC:Revamped + VMA ( Vayne Mighty Assistant )
3. Freaking Good Evade - 

http://forum.botoflegends.com/topic/16805-freaking-good-evade-skillshot-evasion-and-drawing-for-everyone/

4. Nie sądze, poza tym - chyba już coś takiego jest , ale nie działa tak jak powinno. ^^

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

SAC - orbwalker, lasthity, harass te sprawy.
Pluginy wspomagają cały source.

Polecam zakupienie VIPA + scrakowanych skryptów.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

A jakbym chcial uzywać skryptow dla vip? mam pobrany jakis folder z dziwnej strony niby skrakowany bol  vip , jest tam nawet instrukcja po angielsku ale nie wiem  dokladnie o co chodzi

Opublikowano

A jakbym chcial uzywać skryptow dla vip? mam pobrany jakis folder z dziwnej strony niby skrakowany bol  vip , jest tam nawet instrukcja po angielsku ale nie wiem  dokladnie o co chodzi

BoL zcrackowany? Raczej nie możliwe. Jeżeli chcesz używać scriptów dla VIP-ów musisz mieć VIP-a, innej opcji nie ma

Opublikowano

BoL zcrackowany? Raczej nie możliwe. Jeżeli chcesz używać scriptów dla VIP-ów musisz mieć VIP-a, innej opcji nie ma

Kiedys byl enforced, na leaku jakis koles udostepnil jakis nowy, ale to bylo 3 miesiace temu, moze o to mu chodzi?

Opublikowano

Wpiszcie sobie w youtube 

BoL VIP Cracked 4.1.7 - 4.1.8

pierwszy filmik.

nie wrzuce linku bo chyba regulamin tego nie pozwala, muszę się zapoznać z tym ;d

Ale mi nie działa tzn może by zadziałał jakbym zrozumiał instrukcję.

Opublikowano

No to tak, ale myślę że dało by radę podmienić jakieś pliki do 4.21, to na pewno jest na jakiś koreańskich forach ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...