Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZ-75, M4A1-S Nerf.

Rizek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dzisiejszym update volvo znerfiło CeZetke i M4A1-s

Co myślicie od tych zmianach, poprawią grę czy raczej kolejne utrudnienie?

####

Pełna lista zmian:

####

Mapy:

• nowa wersja mapy Train

Rozgrywka:

• wyregulowano CZ75-Auto:
    - rozmiar magazynka został zmniejszony do 8 (maksymalnie 3 magazynki)
    - zadawane obrażenia zostały zredukowane
    - szybkość strzelania została zredukowana
    - wyciąganie tej broni zajmuje prawie dwa razy więcej czasu niż wcześniej, zaktualizowano animację wyciągania
    - nagroda za zabójstwo stanowi teraz 1/3 wcześniejszej
    - zaktualizowano opis broni
  • cena M4A1-S została podniesiona do 3100$
  • cena Desert Eagle została zmniejszona do 700$
  • naprawiono połyskiwanie M4A1-S w smoke'u
  • naprawiono błąd, który sprawiał, że gracz nie mógł rozbroić bomby, gdy stał na ziemi, a ona podłożona była wyżej
  • naprawiono błąd z serwerów społeczności, który sprawiał, że gracze otrzymywali dodatkowe pieniądze po pierwszej rundzie podczas kiedy nie powinni

Interfejs użytkownika:

• wartość wyposażenia drużyny od teraz poprawnie zlicza koszt CZ75-Auto oraz dwóch granatów błyskowych
  • "asysty" za zabójstwo kolegi z drużyny nie są już zliczane w tablicy wyników
  • dodano świąteczne ramki i odblokowano świąteczne pozdrowienie - Szczęśliwych świąt!

MISC:

• prezenty zostały ponownie odblokowane
  • opublikowano nowe zestawy naklejek oraz muzyki
  • naprawiono kilka błędów lokalizacji
  • poprawiono literówki w opisie trybu gry
  • naprawiono kilka exploitów w silniku

Źródło: http://cybersport.pl/artykul,29326,opis-aktualizacji-csgo---11-grudnia.html

Opublikowano

Przesadzili z nerfem CZ. Mogli po prostu dodać tą animację dłuższą co jest, ale zostawić tą ilość amunicji...

Co do m4a1-s to dla mnie nawet dobrze, bo wolę m4a4 ;).

Train'a wolałem starego, ale to kwestia gustu.

Opublikowano

A ja się uczyłem grać M4A1-S teraz, bo była tańsza...

Nerf CZ-75 to czyste skurwysyństwo.

I niby dlaczego mam płacić w CT za broń 3.1k, a w TT 2.7k?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Lipa ,że podnieśli cene m4a1-s , potężny nerf cz-75 wkońcu zasłużony, teraz ludzie nie będą grać tym shitem 

To była jedyna szansa na wygrywanie eco.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zawsze możesz grać tecem, deaglem lubi innym gównem

Tec? Pls. To jest mordercze na silverach, ale nie na wyższych rangach.

Deagle? Z*******y tylko trzeba strzelać only HS :D .

btw. W sumie jak się dłużej nad tym zastanowić to cena M4A1-S jest zrozumiała, bo wszystkie mapy są CT.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tec? Pls. To jest mordercze na silverach, ale nie na wyższych rangach.

Deagle? Z*******y tylko trzeba strzelać only HS :D .

btw. W sumie jak się dłużej nad tym zastanowić to cena M4A1-S jest zrozumiała, bo wszystkie mapy są CT.

no to chyba nie wiesz co mówisz, tec to dobra broń.

Opublikowano

no to chyba nie wiesz co mówisz, tec to dobra broń.

Tec jest c*****y strasznie. Może na silverkach jak wyskoczysz na ryj i wpakujesz parę pocisków to zabijesz, ale na wyższych rangach wyskoczysz i masz headshoota.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tec jest c*****y strasznie. Może na silverkach jak wyskoczysz na ryj i wpakujesz parę pocisków to zabijesz, ale na wyższych rangach wyskoczysz i masz headshoota.

ta twoja wyższa ranga to gold? tec będzie używany teraz wszędzie, bo cz jest bezużyteczny.

Opublikowano

ta twoja wyższa ranga to gold? tec będzie używany teraz wszędzie, bo cz jest bezużyteczny.

Nie, na goldach to z Teca nawet ace da się zrobić.

Mówię o >master guardian.

Nie sądzę, że Teca będą używać. Na pewno nie pro gamerzy. Będą kupować P250 albo grać Glockiem/USP. btw. CZ dalej da się grać.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

mam juz wyjebane w to bronie, ale nowy train to juz jest porażka - nie rozumiem jak można zniszczyć tak fajną mapę. :(

Opublikowano

Nie, na goldach to z Teca nawet ace da się zrobić.

Mówię o >master guardian.

Nie sądzę, że Teca będą używać. Na pewno nie pro gamerzy. Będą kupować P250 albo grać Glockiem/USP. btw. CZ dalej da się grać.

master guardian i poziom? nie rozśmieszaj, człowieniu.

Opublikowano

Według mnie : Dobrze że M4A1-S podrożała i teraz obie kosztują tyle samo. Albo to albo to. CZ75 była zdecydowanie za dobra, ale teraz 50/50. Traina zjebali do reszty. A przyłączając się do tej dyskusji z tec to po prostku kwestia czy komuś się podoba czy nie. Po prostu dużo osób nie potrafi grać z tą bronią, a gdy się trafi osoba która potrafi to nawet eco trudno ugrać.

Opublikowano

Przesadzili z nerfem CZ. Mogli po prostu dodać tą animację dłuższą co jest, ale zostawić tą ilość amunicji...

Co do m4a1-s to dla mnie nawet dobrze, bo wolę m4a4 ;).

Train'a wolałem starego, ale to kwestia gustu.

Twoja wypowiedź mnie wyprzedziła powiem tak , nerf nerfem ale ten train ... przywykłem do starego i to bardzo nawet jak i połowa graczy..

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...