Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2

maniek022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chcialem spytac bo obecnie gram na pandorze i czy oplaca sie jeszcze na niej grac mam dosc duzo perf eq i kkk , czy polecacie jakis inny dobry serwer ?

Opublikowano

Wybór należy do Ciebie czy zostajesz na Pandorze czy nie.

Jeżeli masz eq i chęć to czemu nie zostań na serwerze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli masz ekipę i gra na serwerze sprawia Ci przyjemność, to dlaczego nie? Jednakże osobiście odradzałbym gry na Pandorze z kilku przyczyn. Administracja nie jest zainteresowana serwerem, dużo botów, wkrótce serwer Ci się znudzi, gdyż jest on olewany, co przyczynia się do braku nowości. Ostatni OX był bodajże ponad 2 lata temu... Kumulując to wszystko - nie polecam. Ale i tak sam musisz zdecydować. :)

Opublikowano

a według mnie opłaca się tam grać, chociażby z tego że można stawiać boty i nikt z tym nic nie robi, a yangi potem wymienić na inny serwer.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Sprzedaj yang i eq za PLN. Chyba, że lubisz sobie "przybocić" i nie przeszkadza Ci multum innych botów dookoła, to Ci się spodoba. Nawet wojny są bez sensu, bo AS i inne śmieci. :)

c:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich chcialem spytac bo obecnie gram na pandorze i czy oplaca sie jeszcze na niej grac mam dosc duzo perf eq i kkk , czy polecacie jakis inny dobry serwer ?

Serwer Pandora się szybko nudzi już lepiej polecam ci zagrać na MetlifeMT2.pl.

Opublikowano

Nie polecam mnóstwo dzieci = trollowanie, a co za tym idzie nikt z tym nic nie zrobi bo ma wylane na serwer :D.

Opublikowano

Polecam Dreikon.

Teraz Pandorze większość graczy to sami cheaterzy.

Sporo także typowych dzieci i nieprzyjazna atmosfera.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A ja polecam.

Jest to jeden z nielicznych serwerów na którym jest b. dużo wojen. Średnio ~5 wojen dziennie. Mowa o TOPowych gildjiach. Znajdź drugi taki serwer. A na Pandorze wojny są od b. dawno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...