Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysyłanie E-Mail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam pytanie jak wysyłać email najlepiej wraz z załącznikiem... Żeby nie było siedziałem trochę na google ale nie znalazłem nic konkretnego lub jeśli już coś znalazłem to było to zbyt skomplikowane abym cokolwiek zrozumiał... Postanowiłem przeczytać dokumentacje ale i ona mi za dużo nie powiedziała więc teraz pytam was :)

Opublikowano

Witam :)

Mam pytanie jak wysyłać email najlepiej wraz z załącznikiem... Żeby nie było siedziałem trochę na google ale nie znalazłem nic konkretnego lub jeśli już coś znalazłem to było to zbyt skomplikowane abym cokolwiek zrozumiał... Postanowiłem przeczytać dokumentacje ale i ona mi za dużo nie powiedziała więc teraz pytam was :)

a czy użyłeś magicznego języka angielskiego?

Dwa pierwsze wyniki z google:

http://csharp.net-informations.com/communications/csharp-smtp-mail.htm
http://stackoverflow.com/questions/32260/sending-email-in-net-through-gmail

i jeszcze youtube:

Opublikowano

No bez angielskiego to troszkę lipa... Większość odpowiedzi na takie pytania najłatwiej znaleźć po angielsku. To nie jest trudne. 

Opublikowano

No bez angielskiego to troszkę lipa... Większość odpowiedzi na takie pytania najłatwiej znaleźć po angielsku. To nie jest trudne. 

no wiem co poradze nie mam ochoty na jego naukę

@Edit dobra poradzilem sobie

Opublikowano

no wiem co poradze nie mam ochoty na jego naukę

@"Edit" dobra poradzilem sobie

Na jego naukę? Wystarczy ciut więcej niż podstawy... Resztę można zrozumieć z kodu. A po za tym, bez angielskiego chcesz programować cokolwiek?
Opublikowano

Na jego naukę? Wystarczy ciut więcej niż podstawy... Resztę można zrozumieć z kodu. A po za tym, bez angielskiego chcesz programować cokolwiek?

Twój post jest bez sensu ponieważ odbiega od tematu...

@Zamykam@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...