Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w UT 15

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1 mln coinsów w fifie 15 na PC.

Teraz jaki jest najlepszy sposób na zarobek?

Wiem, że transfery. Ale jakoś wyszukiwanie tych zawodników do zarobku mi nie wychodzi :/

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Idealny moment, w ciągu tych trzech dni ( dzisiaj, jutro i piątek ) będzie crash market, jest genialne TOTW, ja osobiście na PC kupiłem Reusa za 230tys, gdzie normalnie chodzi za ok. 300tys., dzisiaj niektorzy gracze maja nizszą cenę, ale jutro bd ich więcej, musisz po prostu regularnie filtrować rynek, zakupić kilku drogić, a po kilku dniach jak się rynek ustabilizuje sprzedać za normalną cenę ;)

Opublikowano

Skup się na jednym zawodniku z TOTW . Zobacz po ile chodzi i szukaj dużo tańszego aby zarobic tak 30k+ . Najlepiej skupywać takich jak odrazu zaczną ludzie wystawiać na rynek tyle że to jest ryzykowny ale najbardziej oplacalny interes .

BUM

Opublikowano

Jeżeli chcesz wykorzystać sposób polegający na kupowaniu zawodników, a sprzedawaniu drożej, to polecam tą stronę - http://www.futpc.com/. Tam możesz śledzić ceny zawodników (np. wykresy). Polecam także zarobek na stylach gry i zmianach pozycji. 

­

Opublikowano

Jeśli ktoś chce szybki bezpieczny i prosty sposób na zarobek pisać gg 40455577 lub Origin DarekBaran

Na przyszłość - takich postów nie publikujemy na forum. Jeżeli znasz takowy sposób, to możesz napisać go tutaj.

Wracając do zawodników na których można zarobić (spadające ceny w ostatnich dniach):

• Aguero

• Courtois

• Toure

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...