Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki pomysł by wypalił?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie.

Skąd mam wiedzieć czy wypali jeżeli nic nie opisałeś.. Powiedz mi jaką mam Ci dać opinie na ten temat skoro nic nie wiem?

Od startu zamiast zrobić porządną zapowiedź albo chociaż teaser albo coś, to napiszesz jedno zdanie i tym pokazujesz że zależy Ci na serwerze?

A więc nie, nie wypali jeżeli masz takie podejście do tego.

Opisz więcej, pokaż nam coś, abyśmy mogli ocenić.

Jeżeli jesteś aż taki dobry w te klocki, to wypali..

Kappa.

Opublikowano

Moim zdaniem tego typu serwery sa nudne. Graja tam tylko jakies dzieci 10 lat ktore prosza o Admina... Polecam ci wymyslic jakis serwer oryginalny takiego jakiego jeszcze nie ma ciekawe pluginy itd. Pamietaj to jest tylko moja opinia.

--

Opublikowano

Ja mam pomysł na serwer ale bym musiał posiadać dobrego technika który umiałby pisać pluginy. Pisalełem już różne informacje ale zgłaszali sie osoby co nie umią pisać. Musiałbym ja sięnaućzyć javy, ale to nie takie proste.

Opublikowano

Freebuild juz dawno sie znudzil ludziom juz lepszym wyjsciem jest zalozenie sv+gildie ev jak chcesz bardzo ten freebuild to zrob polaczenie z pvp= serwer pvp+ dzialki dla graczy

taki gracz by zarabial na zabijaniu innych a potem sprzedawal ich np glowy i kupowal dzialke a potem surowce do budowy domu

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...