Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał YouTube

WujekWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Bardzo serdecznie. Po jakimś czasie prowadzenia kanału na YouTube postanowiłem się zareklamować na jakimś forum. Innymi słowem zapraszam bardzo serdecznie fanów gier różnego rodzajc

Opublikowano

Mimo zakazu reklamowania swojego kanału na forum moim zdaniem postąpiłeś słusznie bo dzięki temu będziesz mógł usłyszeć moją opinie dot. twoich filmów.

C*****E.

Jeszcze raz dzięki za kolejny kanał który można wsadzić sobie w d*** :)

Opublikowano

Mimo zakazu reklamowania swojego kanału na forum moim zdaniem postąpiłeś słusznie bo dzięki temu będziesz mógł usłyszeć moją opinie dot. twoich filmów.

C*****E.

Jeśli nie potrafisz racjonalnie uargumentować swojej wypowiedzi, to nie wypowiadaj się wcale.

@1361622928-U485574.pngWujekWarrior jeśli to, co robisz, sprawia Ci przyjemność, to rób to dalej.

Jeśli chcesz opinii użytkowników o danym filmiku, napisz w tym dziale: http://www.mpcforum.pl/forum/251-filmy-uzytkownikow-mpcforum/

Z tego, co zdążyłam zauważyć, zwiastun kanału jest zbyt długi - nie zachęca do oglądania go w całości.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

C*****E.

Znalazł się youtuber -.- dobra idź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...