Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperPershing

ToXiCeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planuję zakupić czołg wymieniony w temacie. Czy jest to opłacalne? Może polecacie coś innego do 120 zł? Jak to zarabia? Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam. Planuję zakupić czołg wymieniony w temacie. Czy jest to opłacalne? Może polecacie coś innego do 120 zł? Jak to zarabia? Pozdrawiam :)

Za kilka minut polecą hejty na persa ludzi którzy widzieli go tylko na randomku. Moim zdaniem czołg jest bardzo ciekawy, ma bardzo dobry pancerz, działo niedomaga z penetracją, ale po weakspotach dasz radę, czołg godny polecenia.

Opublikowano

Za kilka minut polecą hejty na persa ludzi którzy widzieli go tylko na randomku. Moim zdaniem czołg jest bardzo ciekawy, ma bardzo dobry pancerz, działo niedomaga z penetracją, ale po weakspotach dasz radę, czołg godny polecenia.

Hejty lecą falami... :D. Hejt

Już lepszą ofertą jest IS-6 który ma lepszy pancerz więcej dmg i używany do twierdz. Lepiej bierz go niż sp bo "persem" co? Trzeba się nauczyć grać

Opublikowano

Dokładnie poczekaj na promocję i kup Jg8,8 lub T34 zarobki są około 20k (bez konta premium).

T34 to s**t dla pomidorków, a SP jest jeszcze gorszy. Najwolniejszy z medów/HT 8t premium, niska pena, pancerz op nie jest, niski dps, niski dpm

Opublikowano

Czołg jest godny polecenia. Osobiście, nie miałem okazji nim rozegrać, nawet jednej bitwy, ale kilku moich znajomych gra w World of Tanks i słysząc ich opinie, to naprawdę jeden z lepszych czołgów. Jest go ciężko przebić tierem VII, a konkretniej czołgiem IS, KV-3.

Opublikowano

Czołg jest godny polecenia. Osobiście, nie miałem okazji nim rozegrać, nawet jednej bitwy, ale kilku moich znajomych gra w World of Tanks i słysząc ich opinie, to naprawdę jeden z lepszych czołgów. Jest go ciężko przebić tierem VII, a konkretniej czołgiem IS, KV-3.

To w sumie można powiedzieć że e-75 ma trudności przebić e-100 . Gdyby na takie informacje brać grę to (...) To jest przecież oczywiste że niższy tier ma problemy z przebiciem wyższego. To tak jak is 8 stockiem wyjechać na is 7. Boku mu wogóle nie przebije

Opublikowano

2sec celowania i IS czy KW-3 przebiją go bez większych problemów.

Czołg mam, zdobyłem za misję. Osobiście kupna nie polecam. Trudno cokolwiek w bitwie tym zdziałać - wolne, wszystko cię przebija, działo słabe. Czasami wpadnie bitwa gdzie zgarniesz sporo strzałów za 0 czy dingów, ale czołg ogólnie słaby. Zdecydowanie lepiej poczekać na promocję na JagTigera 8.8 czy SU-122-44

Opublikowano

T34 to s**t dla pomidorków, a SP jest jeszcze gorszy. Najwolniejszy z medów/HT 8t premium, niska pena, pancerz op nie jest, niski dps, niski dpm

t34 dla pomidorków... Gościu nie wiem kto Ci tego modelatora tutaj i za co dał, bo na pewno nie za wiedzę na temat WOT'a...

Jeśli nie umiesz grać jakimś czołgiem to nie znaczy że on jest zły tylko że podkreślam Ty nie umiesz wykorzystać żadnej z jego wielu zalet ;]

Bardzo mnie wkur.... takie głupie wypowiedzi, nie wiem czy wypowiadasz się po to żeby nabić post czy po to abyś był widoczny.

Polecam nie wypowiadać się jeśli nie masz pojęcia o czym piszesz, albo przynajmniej dodaj przed tym co piszesz 'moim zdaniem'.

Co do tematu to SP nie polecam bo jednak jest to czołg który wymaga sporo umiejętności i obycia z mapami żeby coś zdziałać, jest też w porównaniu z innymi medami VIII dosyć z tyłu. Kup sobie IS6 na początek, całkiem fajny i nie rzuca na X.

Opublikowano

Ale mówi prawdę. T34 jest po prostu słabym czołgiem. Strasznie wolny, niecelny, wielki. Pancerz tylko na osłonie działa, gdzie reszta zgarnia jak kaczka. Działo ma niby dobrą pene, ale na co ci penetracja nadmierna jak przy 220pene na T8 sobie radzisz? Dpm niski, wolno celuje, celność w jeździe słaba. Do tego ma MM do T10, gdzie co chwila go na dychy losuje.

Opublikowano

t34 dla pomidorków... Gościu nie wiem kto Ci tego modelatora tutaj i za co dał, bo na pewno nie za wiedzę na temat WOT'a...

Jeśli nie umiesz grać jakimś czołgiem to nie znaczy że on jest zły tylko że podkreślam Ty nie umiesz wykorzystać żadnej z jego wielu zalet ;]

Bardzo mnie wkur.... takie głupie wypowiedzi, nie wiem czy wypowiadasz się po to żeby nabić post czy po to abyś był widoczny.

Polecam nie wypowiadać się jeśli nie masz pojęcia o czym piszesz, albo przynajmniej dodaj przed tym co piszesz 'moim zdaniem'.

Co do tematu to SP nie polecam bo jednak jest to czołg który wymaga sporo umiejętności i obycia z mapami żeby coś zdziałać, jest też w porównaniu z innymi medami VIII dosyć z tyłu. Kup sobie IS6 na początek, całkiem fajny i nie rzuca na X.

Hahahahha, nie ma to jak nie mieć pojęcia o grze, żółte statystyki, T34 i mówić doświadczonemu graczowi, że T34 to nie jest noob tank. Czołg ma zalety, które doświadczony gracz i pomidor wykorzysta w ten sam sposób, a nie jak np. is-6, którego czerwony gracz (którym sądząc po Twojej wypowiedzi jesteś), nie wykorzysta w pełni.

Opublikowano

Hahahahha, nie ma to jak nie mieć pojęcia o grze, żółte statystyki, T34 i mówić doświadczonemu graczowi, że T34 to nie jest noob tank. Czołg ma zalety, które doświadczony gracz i pomidor wykorzysta w ten sam sposób, a nie jak np. is-6, którego czerwony gracz (którym sądząc po Twojej wypowiedzi jesteś), nie wykorzysta w pełni.

2600 wn8, 27,5k bitew, 61/prawie zwycięstw/ średni dmg na moim T34 jest conajmniej o połowę większy niż na twoim IS 6.

Jeśli mam rację o zrzeknij się moda, jeśli Ty więcej mnie na tym forum nie zobaczysz  ;] przyjmujesz wyzwanie ?

Na pewno wygrasz Juri., przecież ja jestem pomidorkiem hyhy ;] czekam na odp oficjalną ;]

Opublikowano

2600 wn8, 27,5k bitew, 61/prawie zwycięstw/ średni dmg na moim T34 jest conajmniej o połowę większy niż na twoim IS 6.

Jeśli mam rację o zrzeknij się moda, jeśli Ty więcej mnie na tym forum nie zobaczysz  ;] przyjmujesz wyzwanie ?

Na pewno wygrasz Juri., przecież ja jestem pomidorkiem hyhy ;] czekam na odp oficjalną ;]

Przykro mi, ale w moim interesie jest, aby w dziale WoT było jak najwięcej użytkowników, dlatego nie zgodzę się :).

Opublikowano

Przykro mi, ale w moim interesie jest, aby w dziale WoT było jak najwięcej użytkowników, dlatego nie zgodzę się :).

Użytkowników, nie modów. Nawet porażek nie umiesz przyjąć. 

@top

Weź IS-6 nie pożałujesz. 

Opublikowano

Zamiasy T26E4 SP poleciłbym ci Su-122-44 bądź IS-6. Su zajebi*** ROF chyba 7 s po 390 śr. dmg ! Is-6 twardziej , bardzo dobre działo jak i zarobki.

Moim zdaniem : Kiedyś SP był bardzo dobry. Lecz go sprzedałem i dokupiłem sobie golda i kupiłem IS-6... I jestem jednak bardziej zadowolony.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Dokładnie poczekaj na promocję i kup Jg8,8 lub T34 zarobki są około 20k (bez konta premium).

20k bez konta premium ?

K***a w co ty grasz ?

Wyjdź najlepiej z tego forum.

Jakiś ss na dowód ?

Bo jeżeli masz taki sam nick na mpc to staty masz jak juri.

Top : bierz is6 lub jg88, w ostateczności su 122 44, też fajna premka ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

20k bez konta premium ?

K***a w co ty grasz ?

Nie wiem jakim trzeba być idiotą aby nie wyciągnąć 20k kredytów przy wygranej bitwie - chyba trzeba przesiedzieć całą bitwę w krzakach bez oddania strzału  xD

Wystarczy wygrać bitwę i zrobić około 1k dmg (praktycznie 3 dobre strzały jeśli chodzi o T34).

Opublikowano

Nie wiem jakim trzeba być idiotą aby nie wyciągnąć 20k kredytów przy wygranej bitwie - chyba trzeba przesiedzieć całą bitwę w krzakach bez oddania strzału  xD

Wystarczy wygrać bitwę i zrobić około 1k dmg (praktycznie 3 dobre strzały jeśli chodzi o T34).

Chodzi o to, że 20k to dostajesz za strzał i to chyba w swojego nawet ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

20k bez konta premium ?

K***a w co ty grasz ?

Jakiś ss na dowód ?

Bo jeżeli masz taki sam nick na mpc to staty masz jak juri.

Top : bierz is6 lub jg88, w ostateczności su 122 44, też fajna premka ;)

Odpowiedziałem już na liczne PW moja nazwa tutaj jest inspiracją z dawnej gry w cs oraz metina, jak Jurii przyjmie wyzwanie ujawnie nick, apropos innych pytań które się pojawią... Tak gram w FAME, statystyki celowo podałem zaniżone żeby nikt nie znalazł nicku po noobmeterze lub innych porówywarkach ;] Jeśli Juri rzeczywiście nie przyjmie wyzwania choć według niego przecież jetem pomidorkiem to nie ma potrzeby ujawniać mojego nicku ponieważ jako gracz nie potrzebuje więcej spamu niż dostaje teraz... a wyłożenie 2500golda wole zostawić na inne potrzeby ;]

Opublikowano

Odpowiedziałem już na liczne PW moja nazwa tutaj jest inspiracją z dawnej gry w cs oraz metina, jak Jurii przyjmie wyzwanie ujawnie nick, apropos innych pytań które się pojawią... Tak gram w FAME, statystyki celowo podałem zaniżone żeby nikt nie znalazł nicku po noobmeterze lub innych porówywarkach ;] Jeśli Juri rzeczywiście nie przyjmie wyzwania choć według niego przecież jetem pomidorkiem to nie ma potrzeby ujawniać mojego nicku ponieważ jako gracz nie potrzebuje więcej spamu niż dostaje teraz... a wyłożenie 2500golda wole zostawić na inne potrzeby ;]

Od razu widać, że FAME - zarozumiałe skurwysyństwo, nie szanujące nikogo ani niczego, jego zdanie jest najważniejsze, a wszyscy inni to g****o. Ostatnio napisałeś 4 posty, z czego w 3 musiałeś się pochwalić jakich to zajebistych statów nie masz... Skoro taki FAME z Ciebie, to 2500 golda to dla ciebie tydzień CW, co to tak 2500 golda.

Idź być tym ultrafioletem gdzie indziej, bo chyba tylko EFE gorzej się zachowuje od FAME'u. Poza tym gra w Metina i CSa - serio myślisz, że teraz ktoś uwierzy, że takiego gimba do takiego klanu przyjeli? :v

Topic: SP jest ciekawy jako wsparcie, ale tylko przy dobrym losowaniu (dużo medów i HT które nie mają za dobrego pancerza). Dmg się na nim klepie trudno powiem szczerze.

Jeden z niewielu przypadków, kiedy zgodze się z jugensem i stwierdzę, że najlepiej wziąć JgTigera 8.8 albo ISa-6.

Opublikowano

Od razu widać, że FAME - zarozumiałe skurwysyństwo, nie szanujące nikogo ani niczego, jego zdanie jest najważniejsze, a wszyscy inni to g****o. Ostatnio napisałeś 4 posty, z czego w 3 musiałeś się pochwalić jakich to zajebistych statów nie masz... Skoro taki FAME z Ciebie, to 2500 golda to dla ciebie tydzień CW, co to tak 2500 golda.

Idź być tym ultrafioletem gdzie indziej, bo chyba tylko EFE gorzej się zachowuje od FAME'u. Poza tym gra w Metina i CSa - serio myślisz, że teraz ktoś uwierzy, że takiego gimba do takiego klanu przyjeli? :v

Topic: SP jest ciekawy jako wsparcie, ale tylko przy dobrym losowaniu (dużo medów i HT które nie mają za dobrego pancerza). Dmg się na nim klepie trudno powiem szczerze.

Jeden z niewielu przypadków, kiedy zgodze się z jugensem i stwierdzę, że najlepiej wziąć JgTigera 8.8 albo ISa-6.

grało się za czasów gimnazjum i nie wstydzę się tego ;] teraz studiuje więc wiesz takiego gimba by już może przyjęli ;D

Nie mamy w klanie przypadków każdy ma jakiś cel i nie chce zostać w tyle, idziemy z postępem którego wielu ludzi nie rozumie ale liczy się dla nas to że wygrywamy ;] jak porównujesz klany typu EFE do FAME to pogadaj z naszymi ludzmi którzy jednak są pomocni i udostępniają to co umieją dla ludzi nie tak jak typ 2 który tylko krytykuje i to wcale nie kulturalnie.

Nie chodzi mi tutaj o żaden szpan, ktoś może sie z moim zdaniem liczyć i mieć je głęboko w d***e ale jak ktoś nazywa mnie pomidorkiem dla tego że mam świetne wyniki na T34, chciałem po prostu pokazać mu że nie no ale... musi przyciągać tu ludzi więc nie mogę ;]

Zarobki moja rzecz, zbieram na drzewko europejskie które może wkońcu się doczekam i się pojawi w następnym roku ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...