Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Draven

Sidao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy oplaca sie kupic Dravena? Czy dobry adc i czy go ogarne...Mam juz Vayne,tristane,Lucka,Twitcha,corki i zadko kiedy przegrywam bota bo gram z kolegą supportem, ale czy ogarne Dravena bo z tego co widze ciezko sie nim gra

Opublikowano

Draven jest troche innym adc bo trzeba nim lapac te toporki i przeciwnik latwo moze przewidywac Twoje ruchy,ale ma niesamowity dmg w early(chyba najwiekszy z adc) i fajne ulti.Jednak co do adc to mainowal bym lucka albo graves'a.

Opublikowano

Na Luciana przychodzą kolejne nerfy razem z patchem 4.21. Nie wiem czy dalej warto go mainować. Draven jest silnym, ale bardzo trudnym championem. Musisz łapać topory, last hitować i obijać przeciwników jednocześnie. Nie możesz też popełniać głupich błędów, żeby nie tracić stacków na pasywie, dobrze jest też złapać jakiegoś killa przed 6. Brałem się ostatnio za masterowanie go bo warto, ale może to się okazać czasochłonne, jeżeli adc to nie jest twoja najlepsza linia.

giphy.gif

Opublikowano

Draven jest bardzo mocnym ADC jak na teraz, a jak jeszcze podłapiesz kilka killi to zaczyna się masakrowanie przeciwników. Polecam go kupić i pograć trochę żeby go wyczuć (łapanie toporów itp.) Lucianem nie polecałbym teraz grać bo po nerfie na pasyw ciężko nim będzie coś wycarrować (choć zdarzją się tacy co umieją xD)

Opublikowano

Draven jest wyśmienity jak ma supporta który potrafi go wybronić jeśli nie ma jest useless. Lucian bardziej champ do każdego bo ma odskok bardzo dobry late jak i early jednak idą na niego nerfy, ale sądzę~że warto go kupic

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...