Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnych fixów, jutro w południe ma być podobno update.

w najgorszym przypadku będzie wieczorem (jutro)

Opublikowano

Chłopie, czy tak trudno wejść na oficjalne forum L# ? Pisze jak byk CZERWONYMI POGRUBIONYMI LITERAMI -.-

900361418238223321311.jpg

Jeżeli wyjdzie jakiś Fix to autor L# pierwszy nas o tym poinformuje... I będzie pisało tak...

941031418238354321311.jpg

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Najpierw zajrzyj do słownika i przeczytaj co znaczy słowo Fix -,-

Ja nie wyszedłem na zjeba... wręcz przeciwnie to ty wyszedłeś na zjeba.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Fix to podmiana plików PRZED oficjalnym updatem L#. Update, no to chyba logiczne. Tak więc niestety, wyszedłeś na zjeba, a zamiast siedzieć cicho, to nadal pyskujesz ;)

Opublikowano

Fix to podmiana plików PRZED oficjalnym updatem L#. Update, no to chyba logiczne. Tak więc niestety, wyszedłeś na zjeba, a zamiast siedzieć cicho, to nadal pyskujesz ;)

Twoja znajomość tych słów mnie zadziwia.... Jeżeli fix to dla cb podmiana plików no to nie mam więcej pytań :>

IDcncno.png

Opublikowano

Po pierwsze: używając 'fixów' narażasz się na bana.

Po drugie: używając 'fixów' narażasz się na niepoprawne działanie samej gry.

Po trzecie: autora tematu nie obchodzi, czy dasz mu 'fixa', czy 'update'. On chce, aby L# mu działał. Więc w tym kontekście fix = update.

Po czwarte: jak już naprawdę mam Ciebie wyprowadzić z błędu: po patchu zmieniane są offsety. Przez to L# NIE DZIAŁA. Joduskame musi NAPRAWIĆ L#'a. Naprawić = to fix (ang.). Rzeczownik od czasownika = fix.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...