Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Można Nie Zdać Przez Religie?

Twórca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli niechce ci się uczyc modlitw niech ci rodzic napisze kartke(czy cos takiego i niebędziesz musiał na religie uczęszczać)

Chyba mozna niezdać prze religie

Opublikowano

Oczywiście, że przez religie możesz nie zdać (od kiedy religia została dodana do przedmiotów, które się ocenia).

Np. Przez WDŻ (Wychowanie Do Życia w Rodzinie) bez problemowo przejdziesz, bo z tego nie ma ocen...

Radze powiedzieć rodzicą o napisaniu karteczki lub zacznij się już uczyć, a nie przed komputerem siedzisz ;)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

jak nie masz kartki od rodzicow ze nie chcesz uczescac to niezdajesz moj kolega tak mial niechodzil na religie i byl nieklasyfikowany no i kibel :P

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

mylisz się. bodajże od tego roku już jest. jeśli oczywiście nie masz karteczki od rodziców że nie chodzisz na religię tylko na Etykę i wtedy masz ocenę z Etyki a nie z religii

Opublikowano

mylisz się. bodajże od tego roku już jest. jeśli oczywiście nie masz karteczki od rodziców że nie chodzisz na religię tylko na Etykę i wtedy masz ocenę z Etyki a nie z religii

takiej odpowiedzi oczekiwałem temat do zamknięcia

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

2up ja nie chodzę na religię i nie mam etyki

mam poprostu wolną lekcję robię co chce

poprostu tak jets u mnie w sql

a do cb topic to tak możesz nie zdać jeśli masz 1 z religi bo to jest teraz przedmiot obowiązkowy niestety...;/ i oceny się liczą do średniej nawet

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

no u mnie musisz być albo na etyce albo na religii. nie możesz mieć wolnej lekcji

Opublikowano

to że religi wchodzi w średnia to nie znaczy że przez nią można nie zdać.

U mnie w szkole był przypadek typiara z religi obsadziła chłopaka 1 i myślała że nie zda .... a tu niespodzianka zdał bo religia nieobowiązkowa

Opublikowano

to że religi wchodzi w średnia to nie znaczy że przez nią można nie zdać.

U mnie w szkole był przypadek typiara z religi obsadziła chłopaka 1 i myślała że nie zda .... a tu niespodzianka zdał bo religia nieobowiązkowa

To było chyba kilka lat temu ;)

18101299.png

Opublikowano

Wg. mnie nie można ponieważ ksiądz to osoba która nierzyczy nikomu nic złego i postara się przepchać cię choćby na siłę ;). Ogólnie szkoda mi czasami księży bo młodzież strasznie się zachowuje i pomiata innym człowiekiem.

2006-2010

Opublikowano

Otóz w Gimnazjum miałem tak że Kiedy miało się 1 na koniec z Religi to się zdawało tylko ocena ta Wliczała się do średniej Nie wiem jak jest teraz bo z Regili mam 4 :P

Opublikowano

no dobra ale miałeś tak w wamtym roku, w tym roku jest uznawana za przedmiot z którego możesz kiblować

@down

i kto to mówi ... co wniosłeś do tematu tym postem ?

Opublikowano

Po co tutaj piszecie jeszcze ? ;/

Autor otrzymał odpowiedź i nie jest mu potrzebne nabijanie postów ...

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...